Cum sa Devii Bani Carte de lucru (How to Become Money Workbook - Romanian)


By Gary M. Douglas

Cum ar fi dacă ai fi dispus să primeşti sume nelimitate de bani?

Yazar Hakkında

Format

Fiyat

Miktar

Book
İlk ücret: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Kazandınız {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Ülke üreti: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
İndirimli ücret: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Ülke üreti: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Son ücret: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
İndirimli ücret: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Ülke üreti:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
İlk ücret: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Toptan: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}/ ürün

Această carte a fost scrisă prin channeling de fondatorul Access Consciousness®, Gary M. Douglas, cu scopul de a-ţi oferi mai multă claritate și ușurință în legătură cu banii – Pași simpli pentru a începe să ai mai MULT!

Cum ar fi dacă banii ar fi doar un vehicul cu ajutorul căruia poţi schimba lumea?

Cum ar fi dacă ai fi dispus să primeşti sume nelimitate de bani?

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe