Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet (How to Become Money Workbook - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Mi lenne, ha a pénz csak egy eszköz lenne, hogy megváltoztassuk a világot?

À propos de l'auteur

Format

Prix

Quantité

Book
Prix initial : {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Tu économises {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Prix du pays : {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Prix de vente : {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Prix du pays : {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Prix final : {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Prix de vente : {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Prix du pays :) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Prix initial : {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Prix de gros {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}par article

Mi az a Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet?

Ezt a munkafüzetet az Access Consciousness® alapítója, Gary M. Douglas, csatornázta, hogy nagyobb rálátást és könnyedséget adjon a pénzzel – Egyszer? lépések, hogy?rálátást adjanak a pénzre, és hogy elkezdj TÖBBET birtokolni!

Mi lenne, ha a pénz csak egy eszköz lenne, hogy megváltoztassuk a világot?

Mi lenne, ha hajlandó lennél végtelen mennyiség? pénzt befogadni?

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet