Nem a pénz a probléma hanem te (Money Isn't The Problem You Are - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Mi van, ha mindez arról szól, hogy mennyit vagy hajlandó… befogadni?

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi az, hogy "Nem a pénz a probléma hanem te"

A Nem a pénz a probléma, hanem te azon emberek részére íródott, akiknek folyamatos nehézségeik vannak a pénz körül, akár túl sokat költenek, vagy nincs nekik elég, akár túl sok van nekik belőle.

EZ A KÖNYV RENDHAGYÓ MEGOLDÁSOKAT AJÁNL NEKED A PÉNZZEL KAPCSOLATBAN

A Nem a pénz a probléma, hanem te című könyvben Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer olyan tisztításokat, eszközöket és nézőpontokat osztanak meg, amelyek használatával meg tudod változtatni a pénz beáramlását az életedbe. Gary és Dain sok emberrel dolgozott pénzzel kapcsolatos problémák terén: azoktól kezdve, akiknek tíz dollár volt a zsebében egészen azokig, akiknek tíz millió. Az érdekes dolog az, hogy mindegyiküknek ugyanaz volt a gondja, és ennek semmi köze nem volt a pénzhez.  Ahhoz volt köze, hogy mi az, amit nem hajlandóak befogadni. Amit nem vagy hajlandó befogadni az teremti a korlátozását annak, amid lehetne. Változtasd meg EZT, és a pénz nem lesz többé probléma!

MI VAN, HA A LEGNAGYOBB DOLOG, AMIT TEHETSZ AZ, HOGY MEGTANULSZ BEFOGADNI?

A Nem a pénz a probléma, hanem te, a népszerű Access Consciousness® Pénz szemináriumok alapján készült, amit az USA-ban, Kanadában, Európában, Ázsiában, Dél-Afrikában, Ausztráliában és Új Zélandon tanítottak. Ezt a könyvet több különböző nyelvre fordították le, amely világszerte meghívja az embereket arra, hogy nagyobb szabadságuk legyen a pénzzel és az életükkel kapcsolatban.

“Ez nem a pénzről szól. Soha nem arról szól. Ez arról szól, hogy mennyit vagy hajlandó befogadni. Az Univerzum végtelen bőséggel rendelkezik. Tanulj meg különböző választásokat hozni a könyvben szereplő megerősítő eszközök segítségével. Egy teljesen más valóságot TUDSZ megteremteni.”

- Gary M. Douglas, az Access Consciousness® Alapítója

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Tudj meg többet