Kerülj ki az adósságból Örömmel (Getting Out of Debt Joyfully - Hungarian Version)


By Simone Milasas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Simone szerint senkinek nem kéne pénzügyi problémákkal küzdenie.

 

E-Book:

About the Author

Format

Price

QTY

Book
Regular: USD$35.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$35.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Simone Milasas 187 000 dollár adósággal rendelkezett, amikor felismerte, hogy változtatnia kell. Az ebben a könyvben található eszközök segítségével két éven belül kikerült az adósságból.

Simone szerint senkinek nem kéne pénzügyi problémákkal küzdenie.

Készen állsz megváltoztatni a teljes pénzügyi valóságodat? Milyen nézőpontod van a pénzzel kapcsolatban, amit ha megváltoztatnál, akkor az egy teljesen más valóságot teremtene számodra?

Mi lenne, ha végtelen bevételi forrásokkal rendelkezhetnél? Mi lenne, ha úgy teremthetnél pénzt, ahogyan senki más? Ez a könyv segít abban, hogy hatalmas változást hozz létre, és arra invitál, hogy rengeteg pénzt teremts.

Kerülj ki az adósságból Örömmel egy teljesen más lehetőség kezdete.
Ha csupán átmeneti megoldást keresel a pénzügyi problémáidra, akkor ez nem az. 
Ha készen állsz megváltoztatni a teljes pénzügyi valóságodat, akkor vágjunk bele!

Mi a legrosszabb dolog, ami történhet? Ugyanolyan marad az életed? Elkezdesz pénzt teremteni? A te választásod. 

Simone Milasas egy dinamikus vezető, aki a világ körül utazva demonstrálja, hogy hogyan teremts üzletet örömből. Több mint két évtizede az forradalmi módszerekkel történő üzletvezetés élvonalában jár. Meglátja az örömet a lehetőségekben és a jövőben, és tudja, hogy minden választásban rejlik egy új lehetőség.

Simone több különböző iparágban dolgozott a világ körül. Voltak cégei, létrehozta őket, vezette őket, változást hozott bennük, és mindezt azzal a lelkesedéssel, hogy meghívjon embereket egy más lehetőségre. Az a célja, hogy megerősítse az embereket abban, hogy megláthassák, hogy hogyan lehet az üzlet a teremtés forrása. Simone a Joy of Business (Üzlet Öröme) alapítója, valamint az Access Consciousness világkoordinátora, ami ma már több mint 170 országban jelen van. Ha többet szeretnél tudni Simone-ról, és a Joy of Businessről, látogass el a következő oldalra: www.accessjoyofbusiness.com