Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet (Advanced How to Become Money Workbook - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

A hajlandóság a befogadásra az egyik kulcs eleme annak, hogy hatalmas, lenyűgöző és kreatív teremtő életed legyen.

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi a Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet?

Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet Gary M. Douglastől ott folytatódik, ahol az eredeti Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet abbamarad. Tele van haladóbb kérdésekkel és tisztításokkal, amiket arra terveztek, hogy az őrült és korlátozott nézőpontjaidat facilitálják, amiket a pénz köré teremtettél, és nagyobb könnyedséget nyújtsanak az életedben – sokkal több pénzzel és pénzáramlással.

Mi van, ha a pénz egy eszköz a világ megváltoztatásához?

Mi lenne, ha hajlandó lennél korlátlan mennyiségű pénzt befogadni?

Mi a pénz? Sokaknak autókat jelent; van, akinek házakat; van, akinek a pénz biztonságot nyújt.

Valójában ezek közül bármely lehet a pénz? Nem. A pénz energia, pont úgy, mint ahogyan te is energia vagy. Nincs különbség közted és a pénz között, kivéve a nézőpontjaid, amiket rápakolsz.

Mi lenne, ha LÉTEZHETNÉL pénzként?

Mi lenne, ha LÉTEZHETNÉL akként az energiaként, ami a pénzt teremti, generálja és gyártja?

Minden változás és lehetőség forrása az, hogy legyél éber a korlátozásokra, amiket választottál. 

Gary M. Douglas

 

Ha megváltoztathatnád a pénzügyi valóságod azzal, hogy ránézel a pénzről alkotott nézőpontjaidra, akkor választanád ezt?

  

+++ +++

Az egyetlen oka annak, hogy nincs rengeteg pénzed az, hogy nem vagy hajlandó bármiként létezni és bármit megtenni, ami a nagyszerűbb lehetőségek teremtéséhez kell.

– Gary M. Douglas
+++ +++

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet