Praten met Entiteiten (Talk to the Entities - Dutch Version)


By Shannon O'Hara

Welkom bij Praten met Entiteiten!

Een uitnodiging tot een totaal andere mogelijkheid.


E-books:            
Amazon Kindle Rakuten Kobo                

Über den Autor

Format

Preis

Menge

Book
Ausgangspreis: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Du sparst {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Länderpreis: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Verkaufspreis: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Länderpreis: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Endpreis: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Verkaufspreis: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Länderpreis:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Ausgangspreis: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Großhandel: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}Pro Artikel

Wat is 'Praten met Entiteiten'?

Vergezel Shannon O’Hara op een reis door de wereld, gezien door heel andere ogen. Via de ervaringen van een meisje dat opgroeit en geesten ziet, hoort en ermee praat, geeft Praten met Entiteiten een uitzonderlijke kijk op een wereld die velen kennen, en slechts weinigen erkennen. Soms is het besef van de anderen in ons midden een zegen en soms een vloek; hoe dan ook, iedere stap op deze weg is intrigerend.

Kwetsbaar, aangrijpend en bekrachtigend, Praten met Entiteiten zet een geheel nieuwe standaard neer voor boeken in zijn soort en zal blijven inspireren de wereld op een andere manier te zien, nu en in de toekomst.

Waar is de dunne lijn die we als kind oversteken? Wanneer geven we het zien op ten bate van het niet weten en niet zien?

–Shannon O'Hara

Waarschuwing: na het lezen zou het kunnen dat je de wereld nooit meer hetzelfde ziet en het kan ook zijn dat je je gaat openstellen voor jouw eigen capaciteiten met entiteiten.

Bewust zijn is het grootste avontuur. Wat weet jij, waarvan je doet alsof je het niet weet?

+++ +++
Ik zou dolgraag een toekomst willen zien waarbij de geestenwereld uit de schaduw komt en wordt blootgesteld aan het licht zodat iedereen het kan zien en kan weten wat voor rust en gemak daar kan zijn.
–Shannon O'Hara

www.talktotheentities.com

Produkte, die dir vielleicht auch gefallen.

Toen Shannon een kind was, ontdekte ze dat ze sterk gewaar was van een wereld die onzichtbaar is voor de meeste mensen, en vaak zelfs onnoembaar - de wereld van entiteiten.

Met behulp van haar stiefvader, Gary Douglas, de grondlegger van Access Consciousness, leerde zij om met de entiteiten te praten en interactie met hen te hebben. Door het gebruik van de tools van bewustzijn, realiseerde Shannon zich hoe ze deze unieke capaciteit kon omarmen, wat haar toegang gaf tot een realiteit die voorbijgaat aan dat wat als normaal en echt beschouwd wordt. En toch, voor Shannon, was en is het er.

Shannons eerste boek, Praten met Entiteiten, kwam meer dan tien jaar geleden uit en ging over deze eerste stappen op dit pad. Het is nu uitgegroeid tot een volledig programma van cursussen, met facilitators over de hele wereld, die gebruik maken van de tools van Access Consciousness. Dit boek, The Beings of Light, is een vervolg op en verdieping van die verkenning.

Tegenwoordig reist Shannon de wereld over met haar man Max, terwijl ze Access Consciousness cursussen faciliteert over bewustzijn, lichamen en entiteiten, met het zuiden van Zweden als hun thuisbasis.

Herinner je je die oude landkaarten waarop stond: "voorbij dit punt zijn draken"? Nou, dat zijn de gebieden van onze levens die Shannon O'Hara doorlopend en volhardend onderzoekt. Haar boeken zijn een uitnodiging voor jou om mee te gaan en, als je bereid bent, het zelf te zien.

www.talktotheentities.com