Plezier met Business (Joy of Business - Dutch Version)


By Simone Milasas

Wat als business het avontuur van het bestaan is?

Pragmatische technieken, verhalen en suggesties om jouw business op een heel andere manier te veranderen.

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Plezier met Business

Simone Milasas is een dynamische leider die de wereld rondreist en laat zien hoe je met plezier zaken kunt doen. Ze loopt al meer dan twee decennia voorop als het gaat om het creëren en ontwikkelen van business. Ze ziet het plezier van mogelijkheden in en weet dat er mogelijkheden in het verschiet liggen bij elke keuze.  

Plezier met Business gaat niet over hysterisch blij zijn. Het gaat erom te weten dat de keuzes die je maakt wel of niet kunnen werken en dat je toch de moed hebt om door te gaan en te veranderen, zelfs om ermee op te houden als dat nodig is. Joy of Business gaat over het creëren van een harmonieus systeem dat maakt dat er elke dag meer kan verschijnen, en gaat voorbij aan deze realiteit.

--Simone Milasas

 

Simone heeft in veel verschillende branches gewerkt over de hele wereld. Ze is eigenaar geweest van bedrijven, heeft ze gecreëerd, gemanaged en veranderd, allemaal met een enthousiasme dat anderen uitnodigt tot een andere mogelijkheid. Haar doel is om mensen te bekrachtigen en te laten zien dat business een bron van creatie is. Simone is de oprichter van Joy of Business en ook de wereldwijde coördinator voor  Access Consciousness®, dat nu al in 170+ landen is te vinden. Je kunt meer over Simone en Joy of Business vinden op www.accessjoyofbusiness.com.

Simone is the Worldwide Business Coordinator of Access Consciousness®, an international speaker and author of Joy of Business, Getting Out of Debt Joyfully and Relationship Are You Sure You Want One? She is an acclaimed business and life mentor, and travels the world facilitating seminars with Access Consciousness. A lady who knows how to be a woman, Simone revels in the joy of future opportunity, and knows that the prospect of possibility resides in every choice you make. You can find Simone every week on her Choice, Change & Action Podcast available on her website and iTunes.

More about Simone here: www.simonemilasas.com