Praten met Entiteiten (Talk to the Entities - Dutch Version)


By Shannon O'Hara

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

EEN UITNODIGING TOT EEN TOTAAL ANDERE MOGELIJKHEID

 

            

About the Author

Format

Price

QTY

Book
Regular: USD$35.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$35.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Vergezel Shannon O’Hara op een reis door de wereld, gezien door heel andere ogen. Via de ervaringen van een meisje dat opgroeit en geesten ziet, hoort en ermee praat, geeft Praten Met Entiteiten een uitzonderlijke kijk op een wereld die velen kennen, en slechts weinigen erkennen. Soms is het besef van de anderen in ons midden een zegen en soms een vloek; hoe dan ook, iedere stap op deze weg is intrigerend.

Kwetsbaar, aangrijpend en bekrachtigend, Praten Met Entiteiten zet een geheel nieuwe standaard neer voor boeken in zijn soort en zal blijven inspireren de wereld op een andere manier te zien, nu en in de toekomst.

Waarschuwing: na het lezen zou het kunnen dat je de wereld nooit meer hetzelfde ziet en het kan ook zijn dat je je gaat openstellen voor jouw eigen capaciteiten met entiteiten.

Bewust zijn is het grootste avontuur.

Wat weet jij, waarvan je doet alsof je het niet weet?

www.talktotheentities.com

Shannon O’Hara is de oprichter en schepper van Talk To The Entities® en oudste dochter van de oprichter van Access Consciousness®, Gary Douglas. Ze is geboren en getogen in Zuid-Californië en woont momenteel in Queensland, Australië.

Nadat ze van jongs af aan geesten zag en met ze praatte, heeft Shannon het meest praktische onderwijssysteem gecreëerd, waarmee ze mensen sterkt bewust te zijn van hun gewaar zijn van entiteiten en door hen te laten zien hoe ze op alle gebieden en niveaus met entiteiten om kunnen gaan.

In de afgelopen tien jaar heeft ze de tools en processen van Talk To The Entities® gecreëerd en ontwikkeld, en over de wereld gereisd om Access Consciousness® en Talk To The Entities® cursussen te faciliteren.