Het baby eenhoorn manifest (The Baby Unicorn Manifesto - Dutch Version)


By Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

"Als een baby eenhoorn ter wereld komt,
komen de andere eenhoorns eraan gerend, galopperend
en springend van over de hele wereld..."

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

dr. Dain Heer en Katarina Wallentin brengen je een betoverend verhaal vol magie en, jawel, eenhoorns! - die je hart zullen laten smelten, en je wereld, en iedereen om je heen!

Dain Heer werd geïnspireerd door de geboorte van de dochter van een vriendin en kwam toen op het idee om het Baby Eenhoorn manifest te schrijven, als een herinnering aan het onbeperkte potentieel dat we bij onze geboorte allemaal meebrengen naar deze wereld.

Samen hopen ze hele generaties baby eenhoorns te inspireren door vraagtekens te zetten bij wat we geloven dat er mogelijk is.

 

"Wat als kinderen vanaf hun geboorte te horen kregen dat ze een geschenk zijn? Dat ze echt alles kunnen zijn en doen wat ze maar willen? Wat als we kinderen dagelijks zouden vertellen hoe dankbaar we zijn voor hun bestaan? Wat zouden ze dan creëren? Wat zou er dan mogelijk zijn?" vraagt Dain Heer.

Katarina Wallentin is het daarmee eens. "Als ik mijn dochter één ding zou kunnen meegeven, dan zou het zijn dat ze weet, zonder enige twijfel, dat ze niet alleen goed is zoals ze is; ze is uniek, perfect, geweldig en zo ontzettend geliefd. Het lijkt zo basaal, en toch, dat te weten creëert wonderen. Grote wonderen", zegt ze.

 

 

 


Toen ik het Baby Eenhoorn manifest las, dacht ik eraan hoe graag ik zo'n boek had willen hebben toen ik een kind was. Aan het eind ervan moest ik huilen, en ik was zo blij dat het nog niet te laat was om het te lezen. Ik ga het aanraden aan elke ouder die ik ken, en ik zal niet meer hoeven te bedenken wat voor cadeau ik ga geven aan mijn studenten en aan de kinderen van mijn vrienden!
– Ana Helena Carneiro, Brazilië

 


Lief en hartverwarmend! Het is een vreugdevolle en mooie reminder voor de ontegenzeggelijke uniekheid van ieder individu. De eenvoud en effectiviteit waarmee Katarina en Dain je gewaarzijn wakker schudden over je eigen uniekheid en magie, en hoe bijzonder je echt bent voor deze wereld, dat is op zichzelf al magisch en een geschenk! Ik zal er nog vaak naar teruggrijpen om die ruimte te omarmen en mezelf eraan te herinneren. Hartelijk dank!
–Emilio García, Mexico

 


Dit boek is zo vrolijk en schattig, ik moest er de hele tijd bij glimlachen. Ik zou willen dat het er al was toen ik een kind was. Het zou echt enorm hebben geholpen toen ik probeerde om op de één of andere manier door deze wereld heen te manouvreren.
– Patricia Bloom, Oostenrijk

 

Het is gemakkelijk te lezen en bijzonder fraai geïllustreerd: het Baby Eenhoorn manifest gaat over de magie en mogelijkheden op onze mooie planeet, waar we slechts worden beperkt door onze fantasie.  

dr. Dain Heer is een energetische virtuoos en wereldveranderaar, met babyfluisteren als minder bekende specialiteit. Hij woont in Texas (VS) en dit is zijn eerste kinderboek.

www.drdainheer.com 

Katarina Wallentin is een enthousiaste en gedreven ontdekker van de magie die echt mogelijk is op onze mooie planeet. Ze woont in Zweden met haar dochter, die absoluut een eenhoorn is.

Nathalie Beauvois is een freelance illustrator die in Argentinië woont, en die tekeningen maakt voor de hele wereld. Ze vindt het heerlijk om illustraties te maken voor kinderen en tekent graag alles dat te maken heeft met het dagelijkse leven… vooral ontzettend lekker eten!