Erdelyi Nikolett

Nikolett Erdelyi

***For English please scroll down!***

 

Mindig van választásod!

 

Erdélyi Nikolett vagyok, Access Consciousness® Minősített Facilitátor. Lent röviden elmesélem a történetemet.

 

A súlyos motorbalesettől a színtiszta boldogságig

2015-ben szenvedtem súlyos motorbalesetet. A baleset következtében majdnem elveszítettem a bal lábamat térdtől lefelé. 

 

Hála az orvosoknak, a kórházi dolgozóknak és természetesen saját magamnak a lábamat sikerült megmenteni. A kórházi heteket hosszú felépülés követte. Közel egy évig voltam ágyhoz kötve és csak mankóval voltam képes közlekedni. Az időm nagy részét a Baleseti Intézet rehabilitációs osztályán töltöttem. 

 

Rögtön a baleset másnapján éreztem, hogy valami megváltozott. Egyszerűen elengedtem mindent. 

 

Nem aggódtam, hogy mi lesz a lábammal, pedig még hetekig úgy volt, hogy le kell majd amputálni. Egyszerűen úgy éreztem, nekem az is rendben van. Ha kell tegyék meg, csak haladjunk. Teljesen természetesen elmúlt az aggodalom a világomból, mindennel kapcsolatban úgy éreztem, hogy rendben lesz. Nem féltem többé. 

 

Olyan választásokat hoztam, amit korábban sosem mertem. 

 

Rájöttem, hogy “munkaképtelenül” is tudok pénzt és lehetőségeket teremteni. Így történt, hogy a baleset utáni évben nem dolgoztam, cserébe albérletben laktam, kocsival jártam és lett mindenem amire szükségem volt. Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik! 

 

Végre volt életem és időm. 

 

Azt csináltam, amit csak akartam, főleg olyan dolgokat, amire korábban nem jutott időm.

Utazós vlogokat néztem, YouTube-ról megtanultam angolul, és csak voltam. Ágyban, felpolcolt lábbal, egyedül, egy teljes évig. És imádtam. 

 

Életemben először boldognak éreztem magam. Minden ok nélkül.

 

Életem új, kalandos fejezete elkezdődik

 

2016-ban kezdtem el tanfolyamokra járni. Úgy éreztem, kell legyen valami más, egy másik lehetőség. Több kell, hogy legyen az élet. Fel akartam fedezni, azt a különleges és békés teret, amit a baleset után megtapasztalhattam.

 

Többet akartam.

 

A balesetem előtt depressziós voltam, sokszor gondoltam a halálra, mint lehetőségre, sosem volt pénzem, állandó harcban álltam a testemmel és az emberi  kapcsolataim is romokban hevertek. A tanfolyamokon megszerzett új eszközök és az elengedés hatására a változás óriási sebességgel történt.

Végre képes voltam meglátni, hogy mennyi klassz dolog van bennem és mennyi nagyszerű képességem van - a depresszió és a szorongás rövid idő alatt halvány emlékké vált.

 

2016-ban nyakamba vettem a világot és minden lehetséges tanfolyamot elvégeztem. Először Prágába, majd onnan San Franciscóba költöztem, és követtem mentoraimat a világ minden tájára. Az utazások és a tanfolyamok hatására új ember lettem. 

 

A környezetem nem ismert rám.

 

Ekkoriban értettem meg, hogy az embereknek filozófia és tanácsok helyett olyan praktikus eszközökre van szüksége, melyekkel önállóan, segítség nélkül is képesek változást létrehozni, mindezt itt és most - ebben a rohanó világban - anélkül, hogy el kellene vonulniuk egy barlangba meditálni. 

 

Úgy éreztem, hogy ezeket az eszközöket mindenkinek ismernie kellene, egyszerűen csak tudniuk kellene a létezésükről. A fejembe vettem, hogy mindenkinek megmutatom, mindez lehetséges és az eszközök elérhetőek.

 

Tapasztalatok átadása és bővülő közösség

 

50+ tanfolyammal és több ezer kilométerrel később, 2020-ban megszereztem az Access Consciousness® és a Sedona Módszer minősített facilitátori képesítését. 

 

A tanításban és az eszközök átadásában addigra sok évnyi tapasztalatom volt, amit a budapesti Toni & Guy Akadémián szereztem, mint Fodrász Szakoktató. Ezt az oktatói tudást transzformáltam át, és a tudatosságról kezdtem el workshopokat és tanfolyamokat tartani, de az igazi áttörést a Magyarországon egyedülálló - napi tartalmakkal jelentkező - Briliáns tagságom hozta. 

 

A közösségnekmára több, mint 600 tagja van.

 

Tanfolyamaim, online programjaim és a Briliáns tagság úgy lett tervezve, hogy általuk mindenki könnyedén hozzáférjen a tudatossághoz - igyekszem az információkat érthetően, praktikusan átadni.

 

Többször szerepeltem rádió és tévéműsorokban, illetve több újságcikk is született a balesetem kapcsán, ezekben volt lehetőségem elmesélni a történetemet, amivel emberek százainak adtam vissza a reményt a felépülésükben.

 

Rejtélyes felépülésem Domján László egyik kedvenc példája az Agykontroll előadásokon, de számos más előadás példája is voltam már, ahol varázslatos felépülésem történetével megannyi ember hitét adták vissza.

 

Life TV - "Brutális motorbaleset változtatta meg Erdélyi Nikolett életét"

Life TV - Erdélyi Nikolett és Hirtling István - teljes adás

Profession - "Egy baleset, amely a hivatáshoz vezet"

NLC.hu - "Amputálni akarták a lábát, ma újra fut Niki"

Be Positive Történetek: Niki

 

Ami még érdekes lehet

2019-ben költöztem vissza San Franciscóból, azóta főként Budapesten, Európában és online workshopok-on tanítok. Imádom tápláló ételekkel kényeztetni a testemet, a valódi táplálék a lelkemnek pedig az utazás. Mexikóban és Ecuadorban tett útjaim hatalmas transzformációt hoztak létre bennem. 2020-ban Dienes Majával elindítottuk a Tudatosság Podcast csatornánkat, mely hiánypótló volt a magyar podcast piacon.

 

Mindamellett gyógyíthatatlan vállalkozó is vagyok: folyamatosan újabb és újabb eszközöket keresek, és óriási inspirációt jelent látni a változásokat, amiket a tanfolyamaim részvevői hoznak létre az életükben ezekkel! 

 

Egy olyan világban szeretnék élni, ahol több a tudatosság, az öröm és kevesebb az ítélkezés. 

 

Márpedig ez velünk kezdődik. Ha képesek vagyunk arra, hogy kedvesen bánjunk magunkkal, és azt választjuk, hogy boldogabbak legyünk – akkor ezt környezetünkkel is meg tudjuk osztani!

 

Szeretem ráébreszteni az embereket arra, hogy milyen képességeik vannak, és olyan eszközöket adni a kezükbe, amelyekkel könnyedén, örömmel és ragyogón áramlik majd az életük – hogy megéljék saját lényük végtelenségét és azt, hogy számukra sincsen lehetetlen.

 

E módszerek célja eljuttatni minket arra a pontra, ahol kellőképpen tudatossá válunk. Ez a tudatosság pedig csökkenti az esélyét annak, hogy a megszokott játszmákba, traumákba, drámákba fulladjunk – elvégre a változásnak mi magunk vagyunk a forrásai.

 

Hiszem, hogy minden ember egyedi, és hogy nincsenek alapszabályok, melyekkel törvényszerűen mindenki hasonló eredményeket ér el. 

 

Tudatos választások mentén azonban eljuthatunk valódi önmagunkhoz, és kialakíthatunk egy olyan hozzáállást, mellyel folyamatosan a számunkra vágyott életet teremhetjük meg, és csodákat hozhatunk létre.

 

Mindig van választásod!

 

Weboldalam: https://hu.nikolett.com/

Tanfolyamaim: https://hu.nikolett.com/workshops

Briliáns Tagság: https://hu.nikolett.com/brilians

 

********************************************************

You always have a choice!

 

I am Nikolett Erdélyi, Access Consciousness® Certified Facilitator. Let me tell you my story.

 

From a serious motorbike accident to pure happiness

In 2015, I suffered a serious motorcycle accident. As a result of the accident I almost lost my left leg from the knee down.  

Thanks to the doctors, the hospital staff and of course myself, my leg was saved. The weeks in hospital were followed by a long recovery. I was bedridden for almost a year and could only walk with crutches, and spent most of my time in the rehabilitation ward of the Emergency Institute.  

The very next day of the accident I felt something had changed. I simply let go of everything. 

 

I wasn't worried about what would happen to my leg, even though for weeks it looked like it would have to be amputated. I just felt it was fine for me. Do it if you have to, just get on with it – I thought. It seemed completely natural for me to have all the worry out of my world, I felt like everything was going to be okay. I was no longer afraid. 

I made choices that I had never dared to make before. 

I realised that I could create money and opportunities 'out of work'. So it happened that in the year after the accident I didn't work, but in return I lived in a rented flat, drove a car and had everything I needed. I couldn't believe this was happening to me! 

 

Finally I had time for my own life. 

 

I did whatever I wanted, especially things I didn't have time for before.

I watched travel vlogs, learned English from YouTube, while I was just being in bed, with my feet up, alone, for a whole year. And I loved every minute of it.  

For the first time in my life, I was happy. For no apparent reason.

 

A new, adventurous chapter of my life begins

 

I started attending courses in 2016. I felt there had to be something else, another option. There has to be more to life. I wanted to explore the special and peaceful space I had experienced after the accident.

 

I wanted more.

 

Before my accident, I was struggling with depression, manytimes thinking of death as an option. I never had any money, I was in a constant battle with my body, and my human relationships – well, they were in ruins. The new tools I learned in the courses and the letting go made the change happen at a tremendous speed.

 

I was finally able to see how much cool stuff I had inside me and how many great skills I had - depression and anxiety became a distant memory in a short time. 

In 2016 I took on the world and did all the courses I could. I moved first to Prague, then to San Francisco, and followed my mentors around the world. The travel and the courses made me a new person. 

 

People I knew didn't know me.

 

It was around then that I realized that instead of philosophy and advice, people needed practical tools to create change on their own, without help, in the here and now - in this fast-paced world - without having to go into a cave to meditate. 

I felt that these tools should be widely-known, people must know they exist. I made up my mind to show everyone that it was possible and that the tools were available.

 

Sharing experiences and growing community

 

50+ courses later and a few thousand miles away, I became Access Consciousness® and Sedona Method® Certified Facilitator in 2020. 

By then I had many years of experience in teaching and passing on the tools, which I had gained at the Toni & Guy Academy in Budapest as a Hairdressing Instructor. I transformed this teaching knowledge and started to teach workshops and courses on mindfulness, but the real breakthrough came with my Brilliant membership - unique in Hungary with daily content - which is the only one of its kind in Hungary. 

 

The community now boasts more than 600 members.

 

My courses, online programmes and Brilliant membership are designed to make awareness easily accessible to everyone - I try to deliver information in a clear, practical way. 

I've been featured on radio and TV shows several times, and had the opportunity to tell my story in several newspaper articles about my accident, giving hundreds of people hope in their recovery. 

My miraculous recovery is one of László Domján's (Hungary’s leading coach of the The Silva Mind Control Method) favourite examples of mind control lectures, but I have also been the example of many other lectures where my story of magical recovery has restored faith to so many people.

 

Life TV - "Brutal motorcycle accident transformed the life of Nikolett Erdélyi"

Life TV - Nikolett Erdélyi and István Hirtling – full interview

Profession - "The accident that led to a true calling"

NLC.hu - " They wanted to amputate her leg, today Niki is running again "

Be Positive Stories: Niki

 

Some more about me

I moved back from San Francisco in 2019 and since then I have been teaching mainly in Budapest, Europe and online workshops. I love to indulge my body with nourishing food, but the real nourishment for my soul is travel. My trips to Mexico and Ecuador have created a huge transformation in me. In 2020, Maja Dienes and I launched our Tudatosság Podcast channel, which was a niche in the Hungarian podcast market.

 

However, I am also an incurable entrepreneur: I am constantly looking for new tools and it is a great inspiration to see the changes that my course participants create in their lives with these! 

 

I want to live in a world with more awareness, more joy and less judgment. 

 

And it all starts with us. If we are able to treat ourselves kindly and choose to be happier - we can share this with our environment. 

I love to make people aware of their potential and give them the tools to flow through life with ease, joy and brilliance - to experience the infinite of their own being and to realize that nothing is impossible for any of us.

 

These methods are designed to bring us to the point where we become sufficiently aware. And this awareness reduces the chances of falling into habitual games, traumas, dramas - after all, we are the source of change. 

I believe that every person is unique and that there are no ground rules that will by definition lead everyone to similar results. 

But through conscious choices, we can come to our true selves and develop an attitude that allows us to continually create the life we want and create miracles.

 

You always have a choice!

 

Website: https://hu.nikolett.com/

My classes: https://hu.nikolett.com/workshops


Next Upcoming Classes

Date Event Facilitator Host Location Format
{{occurrence.StartDate}} - {{occurrence.EndDate}} {{occurrence.ClassTitle}} {{occurrence.Facilitator}}
{{occurrence.CoFacilitators[0]}}
{{occurrence.Host}}
{{occurrence.CoHosts[0]}}
{{occurrence.PopHostDisplayName}}
{{occurrence.City}}, {{occurrence.State}}, {{occurrence.Country}}
{{medium.MediumName}}

No classes to display.


Te is álmodozó voltál, már egészen kicsi korodtól? Mindig is tudtad, hogy létezik több, nagyobb, és könnyedebb annál, mint amit a világban látsz? Egyszerűen csak tudtad… Mi van, ha a tér és a lehetőségek, amikről mindig is álmodtál igenis elérhetőek a számodra? Ugyanis, mindig itt voltak. Mindig itt vannak. És mindig itt leszek. De vajon, hogyan férhetsz hozzá a tudatosságodhoz és a szupererődhöz? Létezik egy másik tér. Egy tér ahol a dolgok létrejönnek, méghozzá könnyedén, varázslatosan, és elegánsan. Egy tér ahol minden lehetséges! Az Access Bars® kezelés segít neked belépni ebbe a térbe. Nincs más dolgod, mint ledőlni, relaxálni és befogadni. Talán még sosem volt ennyire egyszerű elengedni, önmagadnak lenni és belépni ebbe a térbe, ahol létrehozhatod a változást amire mindig is vágytál.

{{message}}

My Classes

Access Bars Class

Easy to learn, inexpensive and hands-on with a fully-trained facilitator guiding you in the technique.

The Foundation

The Foundation class is designed to break the foundation of what you think your reality is, so you can create the reality that works for you.

CREATE! More Time, More Money, More Joy

This class is for you if you would like your life, your work, or your business to create something entirely different for yourself and for the planet. Every day when you wake up, you have the choice to create your life, or let it be created by the projections of this reality. If you are stuck in a comfortable or conventional way of doing business or living your life that feels limited, it doesn’t have to be that way! What if your life, living, work and business could be creative and joyful?