Üzenet a bébi unikornishoz (The Baby Unicorn Manifesto - Hungarian Version)


By Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

"Mikor egy bébi unikornis a világra jön,
a többi unikornis a világ minden tájáról vágtatva,
galoppozva, szökellve érkezik hozzá."

 

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Egy elbűvölő történet Dr. Dain Heertől és Katarina Wallentintől, tele varázslattal és igen - unikornisokkal!, amitől elolvad a szíved, a világod és mindenki körülötted!

Heer egy barátja kislányának születésekor jött elő az Üzenet a bébi unikornishoz ötletével, hogy emlékeztessen a korlátlan potenciálra, amelyet születésünkkor mindannyian magunkkal hozunk erre a világra.

Mindannyian azt remélik, hogy bébi unikornisok generációit inspirálhatják arra, hogy kérdőjelezzék meg mindazt, amit a lehetőségeiknek hisznek.

 

"Mi lenne, ha a gyerekeknek születésük pillanatában elmondanák, hogy milyen hatalmas ajándékok? Hogy bármivé válhatnak és bármit tehetnek, amit csak akarnak? Mi lenne, ha naponta elmondanánk a gyerekeknek, hogy mennyire hálásak vagyunk a létezésükért? Mit tudnának akkor teremteni? Mi lenne akkor lehetséges?", teszi fel a kérdést Heer. 

Wallentin is így gondolja. "Ha egyetlen dolog lenne, amit odaajándékozhatnék a lányomnak, az lenne, hogy minden kétséget kizárólag tudja, hogy ő nem csak hogy elég, hanem egyedi, tökéletes, lenyűgöző, és nagyon szeretik. Ez alapvetőnek tűnik, ennek tudása mégis varázslatot hoz létre. Nagy varázslatot", mondja.

 

 


Miközben olvastam az Üzenet a bébi unikornishoz könyvet, azon gondolkodtam, mennyire szerettem volna, ha gyermekként lett volna egy ilyen könyvem. A végére sírtam, és annyira hálás voltam, hogy nem volt késő most sem elolvasni. Minden szülőnek ajánlom, akit ismerek, és nem kell többé gondolkodnom, milyen ajándékot vegyek a tanítványaimnak, és a barátaim gyerekeinek!
– Ana Helena Carneiro, Brazília

 


Ennivaló és szívmelengető! Örömteli és gyönyörű emlékeztető minden egyén egyediségére. Az egyszerűség és hatásosság, amivel Katarina és Dain ráébreszt a saját egyediségedre és varázsodra, és hogy valóban mennyire különleges vagy ennek a világnak, önmagában egy ajándék, és a varázslat maga! Újra és újra előveszem majd, hogy magamhoz öleljem ezt a teret, és emlékezzek rá. Köszönöm!
Emilio García, Mexikó

 


A könyv annyira felemelő és imádnivaló, olvasás közben végig mosolyogtam. Bárcsak már gyerekkoromban létezett volna. Biztosan nagy segítség lett volna, amikor próbáltam valahogy átevickélni ezen a világon.
– Patricia Bloom, Ausztria

 

Könnyű olvasmány kitűnő illusztrációkkal. Az üzenet a bébi unikornishoz mindarról a varázslatról és lehetőségekről szól, mely jelen van gyönyörű bolygónkon, ahol csak a saját képzeletünk szabhat határokat számunkra. 

 

Products You Might Also Like

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Susanna Mittermaier, Nathalie Beauvois

Dr. Dain Heer egy energetikai virtuóz és világ-megváltoztató a baba suttogással, ami egy kevésbé ismert szakterület. Texasban, az Amerikai Egyesült Államokban él, és ez az első gyermekkönyve.

Katarina Wallentin egy lelkes felfedezője a varázslatnak, ami valójában lehetséges a mi csodálatos bolygónkon. Svédországban él a lányával, aki kétségkívül egy unikornis.

Nathalie Beauvois egy Argentínában élő szabadúszó illusztrátor, aki képeket rajzol a világ számára. Szeret illusztrációkat készíteni gyerekeknek, és mindent szeret, ami a mindennapi élethez tartozik… különösképpen az igazán fincsi ételeket!