Ki az a Henry? (Who is Henry? - Hungarian Version)


By Susanna Mittermaier , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Egy páva története...

About

Format

Price

QTY

Hardcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Ki az Henry?

Henry más. Mindig is az volt. Meggyőződésében, hogy valami baj van vele, amiért nem olyan, mint mások, útnak indult, hogy megtalálja önmagát. Azonban, amit talált, teljesen másképp bukkant fel, mint gondolta volna.

 

Products You Might Also Like

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Susanna Mittermaier Ausztriában született, és annyira imád utazni, hogy ez lett a munkája. Ő egy pszichológus. Ez olyasvalaki, aki olyan emberekkel találkozik, akik azt gondolják, hogy boldogtalanok, és addig csiklandozza őket, amíg szükségük van rá, hogy megtudják, mennyire boldogok is valójában. Susanna, épp úgy, mint Henry, tudja, hogy milyen másnak lenni, és ismeri az ezzel járó kihívásokat és örömöt. Ez az első gyerekkönyve, és nagyon reméli, hogy tetszik neked.

www.susannamittermaier.com

Nathalie Beauvois egy Argentínában élő szabadúszó illusztrátor, aki képeket rajzol a világ számára. Szeret illusztrációkat készíteni gyerekeknek, és mindent szeret, ami a mindennapi élethez tartozik… különösképpen az igazán fincsi ételeket!

www.illustrationonline.com