Üzenet a bébi sárkányhoz (The Baby Dragon Manifesto - Hungarian Version)


By Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Az Üzenet a bébi sárkányhoz egy inspiráló mese egy új sárkány váratlan érkezéséről a világba és az önfelismerésének útjáról, ahogy felfedezi a valódi célját, – hogy önmaga legyen, tüzestül, lángostul, mindenestül!

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Az Üzenet a bébi sárkányhoz egy tűzokádó folytatása Dr. Dain Heer és Katarina Wallentin első, Üzenet a bébi unikornishoz című gyerekkönyvének. Ez egy tökéletes társa első könyvüknek, ahol folytatódik a mágia és a végtelen lehetőségek témája egy elbűvölő, színes, új lény segítségével.

Nathalie Beauvois illusztrálásával ez a nagy képzelőerejű történet a gyerekek egy új generációját bátorítja majd, hogy felélesszék a belső bébi sárkányukat és felszálljanak új magaslatokba, felkarolva az egyediségüket és a korlátlan lehetőségüket.

 

 


Örömmel teli könnyeket fakaszt ez a könyv, ahogy elismeri, amit mindig is tudtam. Gyönyörűséges üzenete van mindannyiunk számára, hogy jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk. Felolvastam a könyvet ma a gyerekeimnek, és minden egyes szóval egyre inkább ellazultak. Ez egy szépségesen írt és illusztrált könyv a kicsi és a "nagy" gyerekeknek.
–Doris Schachenhofer

 


Ahogy a kezembe veszem ennek a varázslatos könyvnek az ajándékát, kábultan fojtom vissza a lélegzetem, ahogy teljesen belemerítkezem ennek a varázslatos világnak a csodás terébe. Nem tudtam letenni, rögtön tízszer elolvastam. Megvan a maga varázsa, élete, és szétrepesztette a világot, amit évek óta kerülgettem. 

És képzeld, szőröstül-bőröstül felforgatott! Ez végre egy olyan könyv, ami AHHOZ, ahhoz a meghatározhatatlan energiához beszél, én pedig nyakig merültem a tsunami löketű hálában, amit ennek a szépséges és gyönyörű könyvnek a nagyszerű alkotásai és a fenomenális alkotói iránt érzek. Teljes áhítatban úszom. 

Ahogy olvasom és olvasom, rádöbbenek, hogy ennek a varázslatos könyvnek a párbeszédei pontosan azok, amikbe én elegyedtem, amit soha senkinek nem vallottam még be, amire oly régóta vártam, amit reméltem, hogy egy nap valaki megért, és MA, mindez elismerést nyert a végtelen kedvesség, kegyelem és vidámság által. 

Hihetetlenül izgatott, túláradóan örömteli és hálás vagyok ezért a szépséges átalakító ajándékért. Mi lenne, ha még több ember merülhetne bele és vehetné körbe vele magát? Szeretnél beleállni ABBA, ami talán maga a kulcs ahhoz, hogy belépj a varázslatba, amiről tudtad, hogy csak rád vár? 

Egy tsunami löketű hálával Dr. Dain Heernek, Ms. Katarina Wallentinnek és Ms. Nathalie Beauvois-nak.
–Peony Chung

 


Azta, micsoda nagyszerű és szívmelengető módja ez minden egyes lény erre a bolygóra való érkezésének elismerésének és bátorításának, hogy kapcsolódjanak a természethez, és felnőjenek a saját, egyedi hatalmukhoz. 

Ez a történet zseniálisan mutatja meg, miként zártuk el az erőnket, hogy ne pusztítsunk el és bántsunk semmit és senkit magunk körül; és hogyan tartjuk vissza, nehogy a felszínre törjön; és milyen gyakran hallunk különféle, egymásnak ellentmondó hangokat odabentről vagy a környezetünkből, és milyen gyakran nem is tudjuk, melyiket kövessük. 

A bébi sárkány elrepít téged a nagyszerű, a választás és lehetőségek meseországába, hogy együtt növekedj a rosszaság érzetével, az úgynevezett "hibákkal", hogy erősséggé tedd őket, miközben örömtelien szárnyalsz a saját, egyedi módodon oda, ahol még soha nem járt azelőtt senki. 

Ez a könyv egy kaland a nem tudásból az önmagadba vetett bizalomba, hogy az a másság vagy, aminek lenned kell ezen a világon; és miközben olvastam, éreztem, ahogy a bébi sárkány öröme, félelme és csodálata az én szívemet is átjárja.
–Pragya Sabine Erlei

Products You Might Also Like

Dr. Dain Heer, Katarina Wallentin, Nathalie Beauvois

Susanna Mittermaier, Nathalie Beauvois

Dr. Dain Heer egy energetikai virtuóz és világ-megváltoztató a baba suttogással, ami egy kevésbé ismert szakterület. Texasban, az Amerikai Egyesült Államokban él, és ez a második gyermekkönyve.

www.drdainheer.com

Katarina Wallentin egy lelkes felfedezője a varázslatnak, ami valójában lehetséges a mi csodálatos bolygónkon. Stockholmban, Svédországban él, és a gyengéi az esetlen sárkányfiókák.

www.katarinawallentin.com

Nathalie Beauvois egy Argentínában élő szabadúszó illusztrátor, aki képeket rajzol a világ számára. Szeret illusztrációkat készíteni gyerekeknek, és mindent szeret, ami a mindennapi élethez tartozik… különösképpen az igazán fincsi ételeket!

www.illustrationonline.com