Üzenet a bébi sárkányhoz (The Baby Dragon Manifesto - Hungarian Version)


By Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin , Nathalie Beauvois

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Az Üzenet a bébi sárkányhoz egy inspiráló mese egy új sárkány váratlan érkezéséről a világba és az önfelismerésének útjáról, ahogy felfedezi a valódi célját, – hogy önmaga legyen, tüzestül, lángostul, mindenestül!

Format
Book
Price
Regular: USD$25.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$25.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item
QTY

Az Üzenet a bébi sárkányhoz egy tűzokádó folytatása Dr. Dain Heer és Katarina Wallentin első, Üzenet a bébi unikornishoz című gyerekkönyvének. Ez egy tökéletes társa első könyvüknek, ahol folytatódik a mágia és a végtelen lehetőségek témája egy elbűvölő, színes, új lény segítségével.

Nathalie Beauvois illusztrálásával ez a nagy képzelőerejű történet a gyerekek egy új generációját bátorítja majd, hogy felélesszék a belső bébi sárkányukat és felszálljanak új magaslatokba, felkarolva az egyediségüket és a korlátlan lehetőségüket.

 

 


Örömmel teli könnyeket fakaszt ez a könyv, ahogy elismeri, amit mindig is tudtam. Gyönyörűséges üzenete van mindannyiunk számára, hogy jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk. Felolvastam a könyvet ma a gyerekeimnek, és minden egyes szóval egyre inkább ellazultak. Ez egy szépségesen írt és illusztrált könyv a kicsi és a "nagy" gyerekeknek.
–Doris Schachenhofer

 

 


Ahogy a kezembe veszem ennek a varázslatos könyvnek az ajándékát, kábultan fojtom vissza a lélegzetem, ahogy teljesen belemerítkezem ennek a varázslatos világnak a csodás terébe. Nem tudtam letenni, rögtön tízszer elolvastam. Megvan a maga varázsa, élete, és szétrepesztette a világot, amit évek óta kerülgettem. 

És képzeld, szőröstül-bőröstül felforgatott! Ez végre egy olyan könyv, ami AHHOZ, ahhoz a meghatározhatatlan energiához beszél, én pedig nyakig merültem a tsunami löketű hálában, amit ennek a szépséges és gyönyörű könyvnek a nagyszerű alkotásai és a fenomenális alkotói iránt érzek. Teljes áhítatban úszom. 

Ahogy olvasom és olvasom, rádöbbenek, hogy ennek a varázslatos könyvnek a párbeszédei pontosan azok, amikbe én elegyedtem, amit soha senkinek nem vallottam még be, amire oly régóta vártam, amit reméltem, hogy egy nap valaki megért, és MA, mindez elismerést nyert a végtelen kedvesség, kegyelem és vidámság által. 

Hihetetlenül izgatott, túláradóan örömteli és hálás vagyok ezért a szépséges átalakító ajándékért. Mi lenne, ha még több ember merülhetne bele és vehetné körbe vele magát? Szeretnél beleállni ABBA, ami talán maga a kulcs ahhoz, hogy belépj a varázslatba, amiről tudtad, hogy csak rád vár? 

Egy tsunami löketű hálával Dr. Dain Heernek, Ms. Katarina Wallentinnek és Ms. Nathalie Beauvois-nak.
–Peony Chung

 

 


Azta, micsoda nagyszerű és szívmelengető módja ez minden egyes lény erre a bolygóra való érkezésének elismerésének és bátorításának, hogy kapcsolódjanak a természethez, és felnőjenek a saját, egyedi hatalmukhoz. 

Ez a történet zseniálisan mutatja meg, miként zártuk el az erőnket, hogy ne pusztítsunk el és bántsunk semmit és senkit magunk körül; és hogyan tartjuk vissza, nehogy a felszínre törjön; és milyen gyakran hallunk különféle, egymásnak ellentmondó hangokat odabentről vagy a környezetünkből, és milyen gyakran nem is tudjuk, melyiket kövessük. 

A bébi sárkány elrepít téged a nagyszerű, a választás és lehetőségek meseországába, hogy együtt növekedj a rosszaság érzetével, az úgynevezett "hibákkal", hogy erősséggé tedd őket, miközben örömtelien szárnyalsz a saját, egyedi módodon oda, ahol még soha nem járt azelőtt senki. 

Ez a könyv egy kaland a nem tudásból az önmagadba vetett bizalomba, hogy az a másság vagy, aminek lenned kell ezen a világon; és miközben olvastam, éreztem, ahogy a bébi sárkány öröme, félelme és csodálata az én szívemet is átjárja.
–Pragya Sabine Erlei

Dr. Dain Heer egy energetikai virtuóz és világ-megváltoztató a baba suttogással, ami egy kevésbé ismert szakterület. Texasban, az Amerikai Egyesült Államokban él, és ez a második gyermekkönyve.

www.drdainheer.com

Katarina Wallentin egy lelkes felfedezője a varázslatnak, ami valójában lehetséges a mi csodálatos bolygónkon. Stockholmban, Svédországban él, és a gyengéi az esetlen sárkányfiókák.

www.katarinawallentin.com

Nathalie Beauvois egy Argentínában élő szabadúszó illusztrátor, aki képeket rajzol a világ számára. Szeret illusztrációkat készíteni gyerekeknek, és mindent szeret, ami a mindennapi élethez tartozik… különösképpen az igazán fincsi ételeket!

www.illustrationonline.com