Banii nu sunt problema tu ești (Money Isn't The Problem You Are - Romanian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Cum ar fi dacă ar fi doar despre cât de mult ești dispus să… primești?

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Ce înseamnă Banii nu sunt problema tu ești?

Această carte îțI oferă concepte despre bani ieșite din comun

„Banii nu sunt problema, tu ești” este scrisă pentru cei care trăiesc într-o stare constantă de dificultate cu banii, fie că este vorba despre a cheltui prea mult, despre a nu avea suficient sau despre a avea prea mult.

În „Banii nu sunt problema, tu ești”, Gary M. Douglas și Dr. Dain Heer prezintă procese, instrumente și puncte de vedere pe care le poți folosi pentru a schimba modul în care banii curg în viața ta.

Gary și Dain au lucrat cu mulți oameni pe tema banilor: de la cei care au zece dolari în buzunar până la cei care au zece milioane de dolari. Partea interesantă este că și unii și alții au aceeași problemă, și nu are nimic de-a face cu banii. Are de-a face cu ceea ce nu sunt dispuși să primească.

Ceea ce nu ești dispus să primești creează limitarea a ceea ce poți avea. Schimbă ACEST lucru iar banii nu vor mai fi o problemă!

Cum ar fi dacă a învăța să primești este cel mai grozav lucru pe care îl poțI face ?

„Nu este vorba despre bani. Niciodată. Este vorba despre ce anume ești dispus să primești. Universul este peste măsură de abundent. Învață să faci alegeri diferite folosind instrumentele de împuternicire din această carte. POȚI crea o realitate diferită.” 

–Gary M. Douglas, Fondatorul Access Consciousness

Cartea „Banii nu sunt problema, tu ești” are la bază un seminar de succes pe tema banilor sub marca Access Consciousness, seminar susținut în SUA, Canada, Asia, America de Sud, Australia și Noua Zeelandă! Această carte a fost tradusă în mai multe limbi, invitând oameni din întreaga lume, la mai multă libertate cu banii și viața lor. 

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe