Érzések semmi igazán semmi több 2017-áprilisi telekurzus sorozat (Feelings Nothing Truly Nothing More Apr-17 Teleseries - Hungarian)


By Gary M. Douglas

Üdv az Érzések, semmi, igazán semmi több telekurzus sorozaton Gary Douglasszel!

Gyűlölni fogod ezt a hívást, és mindent meg fogsz változtatni.

– Gary M. Douglas

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Időtartam: 3 részes telekurzus sorozat 

Facilitátor: Gary M. Douglas

Forma: MP3 és PDF digitális letöltés

Előfeltétel: Alapozó

 

Mi az az Érzések, semmi, igazán semmi több?

Az érzések azok, amiket arra használsz, hogy megállítsd a teremtést. Az éberség az, ami a teremtést teremti. A választás az, ami ahhoz kell, hogy mindent megváltoztass.

– Gary M. Douglas

 

Válassz az érzéseken túl, és találd meg az igazi lehetőséget.

 
Ha igazán önmagad intenzitása vagy, akkor semmi nem hathat rád, vagy semmire nem lehet rávenni, valamint soha semmi nem képes megállítani téged.
– Gary M. Douglas

 

 

A telekurzushoz hozzá tartozik:

  • MP3 digitális letöltés
  • PDF digitális letöltés

További információk:

A megrendeléskor kapsz egy emailt a letöltési instrukciókkal, hogy letölthesd a fájljaidat. A letöltéseidet megtalálod a fiókodban a letöltéseknél.

 

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet