Cele zece chei către libertate deplină (The Ten Keys To Total Freedom - Romanian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

O conversație cu Gary M. Douglas și Dr. Dain Heer

Această carte are la bază principiile fundamentale din Access Consciousness, principii care au schimbat și continuă să schimbe viețile oamenilor din lumea întreagă.


E-book:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Ce sunt Cele zece chei pentru libertate deplină?

Acestea sunt „Cele zece chei pentru libertate deplină”. Sunt un mod de viață și te vor ajuta să-ți amplifici capacitatea de a fi conștient astfel încât să dispui de un grad mai ridicat de conștientizare cu privire la tine însuți, la viața ta, la această realitate și dincolo de ea. Cu un grad mai mare de conștientizare poți începe să-ți creezi viața care ai știut întotdeauna că este posibilă dar pe care nu ai atins-o încă. Dacă vei face și vei fi cu adevărat aceste lucruri, vei avea libertate în toate aspectele vieții tale.

Oamenii au folosit aceste Zece chei pentru a depăși stări de depresie, lipsa banilor, probleme cu relațiile și cu corpul lor precum și alte situații care păreau de nedepășit.

Gary Douglas și Dr. Dain Heer au parcurs în detaliu Cele zece chei în cadrul unor teleconferințe și conversații care s-au desfășurat pe parcursul a zece săptămâni, împreună cu facilitatori Access Consciousness și oameni din toată lumea.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe