Radost poslovanja (Joy of Business - Slovenian Version)


By Simone Milasas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Kaj če je posel dogodivščina bivanja?

S poglavitnimi prispevki Garyja Douglasa


E-knjige: Zvočne knjige:          
Rakuten Kobo     Rakuten Kobo            
 
 

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Kaj je Radost poslovanja?

Simone Milasas je dinamična voditeljica, ki potuje po svetu in prikazuje, kako poslovati iz prostora radosti. Več kot dve desetletji je bila v ospredju vrhunskih poslovnih kreacij ter razvoja. Vidi radost možnosti in prihodnosti ter ve, da obstaja verjetnost možnosti pri vsaki izbiri.

»Pri Radosti poslovanja ne gre za to, da ste histerično srečni. Gre za to, da veste, da bodo vaše izbire morda delovale ali pa tudi ne, a ste vseeno voljni imeti pogum, da greste naprej in se spremenite, tudi odkorakate stran, če je to potrebno. Pri Radosti poslovanja gre za ustvarjanje harmoničnega sistema, ki omogoča, da se vsak dan pojavi več in onkraj tega, kar ta resničnost projicira.«

Simone je svetovna poslovna koordinatorka Access Consciousnessa, mednarodna govornica in avtorica knjig Radost poslovanja, Radostno osvobajanje iz dolgov ter Partnerstvo. Ste prepričani, da si ga želite? Je priznana poslovna in življenjska mentorica ter potuje po svetu in facilitira seminarje Access Consciousnessa. Simone, dama, ki ve, kako biti ženska, uživa v radosti priložnosti v prihodnosti in ve, da se potencial možnosti nahaja v vsaki vaši izbiri. Simone lahko vsak teden najdete na njenem podkastu The Choice, Change & Action, ki je na voljo na njeni spletni strani in v iTunesu.

Več o Simone tukaj: www.simonemilasas.com.