Hosselaars handleiding voor verkoop en marketing mei-2021 (The Hustler's Guide to Sales & Marketing May-21 - Dutch)


By Chris Hughes

Welkom bij Hosselaars handleiding voor verkoop en marketing met Chris Hughes!

Marketing is het spoor van broodkruimels dat je gebruikt om mensen te interesseren voor de toekomst die jij wilt creëren. - Chris Hughes

Certified facilitator vereiste vanaf de CF cursus in september 2021, Puerto Vallarta, Mexico.

About

Format

Price

QTY

VOD + MP3 Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Duur: tweedelige avondcursus (ongeveer 5 uur)

Facilitator:  Chris Hughes

Format:  Video on Demand (VOD) + MP3 Download

Vereisten: Geen

Wat is Hosselaars handleiding voor verkoop en marketing?

Sales en marketing... Het één wil je graag, maar je denkt dat het verkeerd is.

Van het ander denk je dat het alles rechtvaardigd. Wat als je van beide ontzettend kon genieten zonder er een standpunt over te hebben?

+++ +++
Stop met promoten en wees de energie van verandering die je wilt creëren.
–Chris Hughes

In de cursus inbegrepen:

  • Onbeperkte toegang tot Video on Demand (internetverbinding vereist)
  • MP3 Digitale Download

Bezorginformatie:

Video on demand: Je hebt ogenblikkelijk toegang tot de opname vanuit het dashboard van jouw Access account, om het zo vaak als je wilt opnieuw te bekijken! Hoe wordt het nog beter?

Digitale downloads: Na het bestellen van de Engelse versie, zal er een e-mail met instructies naar je gestuurd worden zodat je de bestanden kunt downloaden. Als je was ingelogd tijdens de aanschaf, kun je je downloads ook bereiken via het dashboard van je Access account onder Mijn Account/Downloads.

Chris Hughes is de manager van The Antique Guild, vice-president van AAADA (Australian Antique and Art Dealers Association) en de grondlegger van The elegance of living. Hieronder staan wat reviews over zijn werk met The elegance of living. Christopher Hughes staat ook aan het hoofd van Right voice for you.

Na het behalen van zijn bachelor in opera en zang aan de universiteit van West Ontario betrad Chris de wereld van professionele opera om uiteindelijk de Associate Artistic Director te worden van de universiteit van Toronto Opera School. Later gebruikte hij zijn stem in verschillende industrieën, van het zingen van telegrammen tot voice-overs voor video's, tekenfilms en liften.

Nadat hij naar Australië verhuisde, haalde Chris bij QUT zijn master in geïntegreerde marketing en communicatie. Momenteel is hij de managing director en curator van de Antique Guild (antiek gilde) in Brisbane. Hij faciliteert cursussen van Right voice for you en The elegance of living; beide zijn speciale programma's van Access Consciousness. Zijn wens is om mensen te helpen 'mooi te leven' en hij moedigt iedereen aan om altijd de beste dingen van de plank te halen en deze te gebruiken, inclusief de beste delen van henzelf.