Ghidul șarlatanului pentru vânzări și marketing mai-2021 (The Hustler's Guide to Sales & Marketing May-21 - Romanian)


By Chris Hughes

Bine-ai venit la „Ghidul șarlatanului pentru vânzări și marketing cu Chris Hughes”!

Marketingul este precum firimiturile de pâine pe care le folosești pentru a-i face pe oameni să fie interesați de viitorul pe care ai vrea să-l creezi. - Chris Hughes

Cerință obligatorie pentru Facilitatorii certificați începând cu clasa de CF din luna septembrie 2021 din Puerto Vallarta, Mexic.

About

Format

Price

QTY

VOD + MP3 Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durată: clasă de seară în două părți (aproximativ 5 ore)

Facilitator:  Chris Hughes

Format: video la cerere (VOD) + înregistrare în format MP3

Condiții de participare: niciuna

Ce este „Ghidul șarlatanului pentru vânzări și marketing”?

Vânzări și marketing... unul pe care îl dorești dar crezi că e greșit.

Celălalt care crezi că justifică totul. Și dacă ai putea să te bucuri la culme de ambele fără niciun punct de vedere?

+++ +++
Încetează să mai promovezi și fii energia schimbării pe care ți-ar plăcea să o creezi.
–Chris Hughes

Informații despre livrare:

  • Acces pe termen nelimitat sub formă de video la cerere (este necesară conexiune internet)
  • Înregistrare în format MP3 care se poate descărca

Informații despre livrare:

Video la cerere: Vei avea acces la înregistrare imediat, din contul tău Access la secțiunea Media/Video on Demand (Media/video la cerere) pentru a putea viziona de oricâte ori dorești! Cum devine și mai bine?

Descărcare digitală: După ce comanzi versiunea în limba engleză vei primi un e-mail cu instrucțiuni despre descărcare pentru a putea descărca fișierele. De asemenea, dacă te-ai logat în contul tău Access, vei putea accesa materialele de acolo, la secțiunea My Account/Downloads (Contul meu/Descărcabile). 

Chris Hughes este Managerul The Antique Guild (Breasla anticarilor), vice-președinte al AAADA (Asociația Australiană a Dealerilor de Obiecte de Artă și Antichități) și creatorul programului The Elegance of Living (Eleganța de a trăi). Mai jos sunt câteva recenzii ale muncii sale în cadrul acestui program. Chris Hughes este și cel care conduce programul Right Voice for You (Vocea potrivită pentru tine).

După ce și-a luat diploma la Universitatea Western Ontario, secțiunea Operă și interpretare, Chris a intrat în lumea interpreților de operă profesioniști, devenind ulterior Director artistic asociat la Facultatea de operă din cadrul Universității din Toronto. Mai târziu, și-a folosit vocea în diferite activități, de la interpretarea vocală a unor telegrame, la voce pentru materiale video, desene animate și mesaje sonore rulate în lifturi.

După ce s-a mutat în Australia, Chris și-a finalizat Masterul în marketing și comunicare integrate la QUT (Universitatea tehnologică din Queensland). În prezent el este Directorul executiv și curatorul Antique Guild din Brisbane. Facilitează și clase Right Voice for You (Vocea potrivită pentru tine) și The Elegance of Living (Eleganța de a trăi) - ambele sunt programe speciale sub semnătura Access Consciousness. Dorința lui este de a-i ajuta pe oameni să „trăiască frumos” și îi încurajează pe toți să dea jos de pe raft toate lucrurile frumoase și să le folosească, inclusiv cele mai bune părți ale lor.