Mešetarjev vodnik do prodaje in marketinga maj-21 (The Hustler's Guide to Sales & Marketing May-21 - Slovenian)


By Chris Hughes

Dobrodošli na Mešetarjev vodnik do prodaje in marketinga s Chrisom Hughesom!

Marketing predstavlja krušne drobtinice, ki jih uporabite, da bi zainteresirali ljudi za prihodnost, ki bi jo radi ustvarili. –Chris Hughes

Zahtevani pogoj za certificirane facilitatorje, ki bo stopil v veljavo s seminarjem za CF-je, septembra 2021 v Puerto Vallarti v Mehiki.

About

Format

Price

QTY

VOD + MP3 Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Trajanje: Dvodelni večerni seminar (približno pet ur)

Facilitator:  Chris Hughes

Oblika: Video na zahtevo (VOD) + MP3 prenos

Predpogoji: jih ni

Kaj je Mešetarjev vodnik do prodaje in marketinga?

Prodaja in marketing ... prvo si želite, vendar mislite, da je napačna.

Za drugega pa mislite, da upravičuje vse. Kaj če bi v obeh lahko prekleto uživali brez pogleda?

+++ +++
Nehajte promovirati in bodite energija spremembe, ki bi jo radi ustvarili.
–Chris Hughes

Dostavljen seminar vključuje:

  • Neomejen dostop do Videa na zahtevo (potrebna je internetna povezava)
  • MP3 digitalni prenos

Informacije o dostavi:

Video na zahtevo: Imeli boste takojšen dostop do posnetkov v prikaznem meniju vašega Accessovega računa, da si boste lahko ogledovali znova in znova kolikokrat boste želeli! Kako je lahko še boljše? 

Digitalni prenos: Ob naročilu angleške različice vam bo poslan dostavni email z navodili za prenos, da boste lahko prenesli svoje datoteke. Prav tako boste lahko dostopali do svojih datotek za prenos v prikaznem meniju vašega Accessovega računa pod zavihkom 'My Account/Downloads' (moj račun/prenosi), če ste se pred nakupom prijavili v sistem.

Christopher Hughes je upravnik trgovine s starinami The Antique Guild in podpredsednik Avstralskega združenja trgovcev s starinami in umetninami (AAADA) ter stvaritelj Elegance bivanja. Spodaj je nekaj ocen njegovega dela z Eleganco bivanja, Christopher Hughes je prav tako na čelu specialnosti Pravi glas za vas.

Ko je končal svoj dodiplomski študij, smer opera in petje na Univerzi Western Ontario, je Chris vstopil v svet profesionalne opere, sčasoma postal izredni direktor umetnosti na Univerzi v Torontu, operni oddelek. Kasneje je svoj glas uporabil v različnih panogah, od tega, da je pel v telegramih, do sinhroniziranih videov, risank in poskočnic.

Potem ko se je preselil v Avstralijo, je Chris zaključil svoj magisterski študij iz Integriranega marketinga in komunikacij na Queenslandski Univerzi za tehnologijo (QUT). Trenutno je Upravni direktor ter kurator pri Antique Guild v mestu Brisbane. Facilitira seminarje Pravi glas za vas in Eleganca bivanja; oba sta specialna programa Access Consciousnessa. Njegova želja je pomagati ljudem "živeti čudovito" ter opogumiti vsakogar, da vedno s police vzame le najbolše stvari ter jih uporabi, kar vključuje tudi najbolše dele sebe.