Zavaró beültetések telekurzus Február-2012 (Distractor Implants Feb-12 Teleseries - Hungarian)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Köszöntünk a Zavaró beültetések telekurzuson!

Most van itt az idő leállítani a megzavarást, hogy azt a jövőt teremtsd, amire valójában vágysz?

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Időtartam: 6 részes telekurzus

Facilitátorok: Gary M. Douglas, Dr. Dain Heer

Formátum: MP3 és PDF digitális letöltés

Előfeltételek: Nincs

Mi az a Zavaró beültetések telekurzus?

Gyakran ragad magával a félelem, kétség, bűntudat, megbánás, harag? Vagy azon kapod magad, hogy reménytelenül megszállottja vagy valaminek, miközben próbálod jól csinálni az életedet, az üzletedet, a kapcsolataidat és a szexet, amiben részed van (vagy nincs), hogy aztán megbékélhess az egésszel?

Ha nem zavarnának meg ezek a dolgok, több tered lenne teremteni azt az életet és élést, amire valóban vágysz? Jobban jelen lennél az életedben ahelyett, hogy fennakadnál az érzésekben, érzelmekben és reakciókban, amiket látszólag nem tudsz kontrollálni vagy megváltoztatni?

Ez a telesorozat olyan információval és hatékony eszközökkel lát el, ami lehetővé teszi számodra, hogy felismerd a zavaró beültetéseket, és megszabadulj tőlük.

A zavaró beültetést azért aktiválják be az életed eseményei, hogy olyan megzavarásokat hozzon létre, ami nem engedi, hogy mindaz legyél, ami valójában vagy, és hogy olyan életed legyen, amire valójában vágysz. A beültetések az oka, hogy elhisszük, hogy semmiben nincs választásunk.

Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztatni, elképzelhető, hogy egy zavaró beültetésbe ragadtál.

– Gary M. Douglas 

 +++
Amit meg kell értened a zavaró beültetésekkel kapcsolatban, az az, hogy épp arra lettek tervezve, hogy megzavarjanak abban, ami valójában szabadságot adna neked. Ezért vannak ott - hogy megzavarjanak téged abban, ami szabadságot adna.
– Gary M. Douglas

A zavaró beültetésekre való éberség megváltoztatta a valóságomat és lehetővé tette számomra, hogy több energiám legyen, mint gondoltam, hogy lehetséges. Az életemben végbemenő változás nagysága és kiterjedése fenomenális – szavakon túli. Életemben először kezdem felismerni önmagamat.

– Anonim

Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél, és elkezdj élni?

Most van itt az idő, hogy megváltoztasd a működésedet és felfedezd a létezés egy olyan könnyedségét, amiről álmodni sem mertél?


A csomag a következőket tartalmazza:

  • letölthető MP3 fájlok
  • letölthető PDF fájlok

Szállítási információ:

A megrendelést követően egy emailt kapsz majd a letöltési instrukciókkal, amelyek alapján le tudod majd tölteni a fájlokat. Ha már a megvásárlás előtt bejelentkezel, akkor a letöltéseket a profilod főoldaláról a letöltések (downloads) opcióra kattintva is elérheted.

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Tudj meg többet