A trăi dincolo de distragere (Living Beyond Distraction - Romanian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Bine ai venit la A trăi dincolo de distragere de Gary M. Douglas și Dr. Dain Heer!

Este acum momentul să încetezi a mai fi distras de la crearea viitorului pe care îl dorești cu adevărat ?


E-book:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Ce este „A trăi dincolo de distragere”?

Este acum momentul să încetezi a mai fi distras de la crearea viitorului pe care îl dorești cu adevărat ?

Este acum momentul să fii total prezent și să începi să trăiești ?

Este acum momentul pentru a schimba felul în care funcționezi și pentru a descoperi o ușurință de a fi care nu ți-ai imaginat vreodată a fi posibilă ?

Când te afli într-o situație pe care pari a nu fi capabil să o schimbi, este posibil să fii blocat într-un implant de distragere. Un implant de distragere este conceput să fie declanșat de evenimente din viața ta și să creeze confuzii care te împiedică să fii tot ceea ce poți fi cu adevărat și să ai viața pe care ți-ai dori să o ai cu adevărat. Ele sunt motivul pentru care credem că nu avem alegere în orice. Această carte oferă informații și instrumente eficiente care îți vor oferi posibilitatea să recunoști implanturile de distragere și să te eliberezi de ele.

Această carte oferă informații și instrumente eficiente care îți vor oferi posibilitatea să recunoști implanturile de distragere și să te eliberezi de ele.

A trăi dincolo de distragere se bazează pe o serie de șase telecall-uri cu Gary Douglas, fondatorul Access Consciounsness®, și Dr. Dain Heer.

Iată ce spun cititorii:

Conștientizarea cu privire la implanturile de distragere mi-a schimbat realitatea și mi-a permis să am mai multă energie decât am știut că este posibil.

Amploarea schimbării și a expansionării care au avut loc în viața mea este fenomenală – dincolo de cuvinte.

Încep să mă recunosc pe mine pentru prima oară în viața mea.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe