Penge er ikke problemet, det er du (Money Isn't the Problem,You Are - Danish Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Hvad hvis det handler om, hvor meget du er villig til at... modtage?

Velkommen til Penge er ikke problemet, det er du af Gary M. Douglas og Dr. Dain Heer!


E-bøger:        
Amazon Kindle Rakuten Kobo              

About

Format

Price

QTY

Softcover book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Hvad handler "Penge er ikke problemet, det er du" om?

"Penge er ikke problemet, det er du" er skrevet til dem, der altid har pengeproblemer, hvad enten det drejer sig om at bruge for mange, ikke at have nok eller at have for mange.

Denne bog tilbyder dig et anderledes syn på penge. Det handler ikke om penge. Det gør det aldrig. Det handler om, hvad du er villig til at modtage.

I "Penge er ikke problemet, det er du" deler Gary M. Douglas og Dr. Dain Heer processer, værktøjer og perspektiver, du kan anvende til at ændre den måde, penge kommer ind i dit liv på. Gary og Dain har arbejdet med utallige mennesker om deres pengeproblemer: Fra dem, der har 50 kroner på lommen til dem, der har ti millioner. Det interessante er, at de alle har den samme udfordring, og den har intet at gøre med penge. Den handler om det, de ikke er villige til at modtage.

Det, du ikke er villig til at modtage, skaber begrænsninger i det, du kan have. Hvis du ændrer DET, vil penge ikke længere være et problem!

Opdag, hvad ingen før har fortalt dig om penge! Universet er fyldt med overflod, og værktøjerne og processerne i denne bog giver dig mulighed for at vælge at skabe en anden virkelighed.

+++ +++
Det største, du ikke er villig til at modtage, er, hvor fantastisk fænomenal du er.
–Gary M. Douglas
+++

"Penge er ikke problemet, det er du" er baseret på de populære værktøjer fra Access Consciousness®. Bogen er oversat til mange forskellige sprog og inviterer mennesker over hele verden til mere frihed med penge og mere frihed i deres liv.

Hvad hvis det bedste, du kan gøre, er at lære at modtage?

Gary Douglas er pioneren bag en række livsforandrende værktøjer og processer, der for 30 år siden blev kendt som Access Consciousness®. Disse værktøjer er banebrydende inden for udforskning af bevidsthed og har forandret tilværelsen for titusindvis af mennesker over hele verden. Hans arbejde har spredt sig til mere end 170 lande med over 5.000 uddannede facilitatorer på verdensplan. Disse simple og effektive værktøjer faciliterer mennesker i alle aldre og fra alle baggrunde til at blive fri fra begrænsninger, der holder dem tilbage fra at have friheden til at leve det liv, de virkelig ønsker.

Více informací

Dr. Dain Heer er en internationalt anerkendt foredragsholder og facilitator af bevidsthed og forandring. I mere end 20 år har Dain været med til at skabe Access Consciousness og inviteret mennesker over hele verden til at omfavne deres sande storhed - mennesker fra alle kulturer, lande, aldre og sociale lag i samfundet. Han er oprindeligt uddannet kiropraktor og har en helt anden tilgang til energetisk forandring og healing ved at facilitere folk til at udnytte og anerkende deres egne kapaciteter, styrke og viden.

Læs mere her