Neked megfelelő test (Right Body for You - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas , Donnielle Carter

Milyen lenne, ha a tested lenne a legjobb barátod?

Üdvözöllek, ez itt a Neked megfelelő test című könyv. Írta: Gary M. Douglas

Donnielle Carter hatalmas hozzájárulásával...


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Milyen lenne, ha elkezdenéd élvezni a tested a méretétől, alakjától, korától és fittségétől függetlenül?

 

Nincs még itt az ideje abbahagyni azokat a mintákat és szokásokat a testeddel, amik beragadva tartanak?

A tested könnyedség vagy teher? Ez egy nagyon más perspektíva a testekről, és a képességedről, hogy megváltoztatsd a sajátodat. Lehet, hogy sokkal könnyebb, mint azt valaha lehetségesnek tartottad!

A Neked megfelelő test egy olyan könyv, ami inspirál, és mutat egy más módszert arra, hogy olyan testet teremts, amire igazán vágysz

 

Az életed bármely területén, ahol nincs jelen könnyedség, öröm és ragyogás, ott hiányzik a tudatosság vagy az éberség

–Gary M. Douglas - az Access Consciousness alapítója

 

Milyen hozzájárulás a tested neked és az életednek?

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet

Donnielle Carter életének nagy részét azzal töltötte, hogy ignorálta a testét, és csupán a gondolatai között élt. Sikeres rádiós producerként és TV promóciós menedzserként tevékenykedett, ugyanakkor nem talált megelégedést a munkájában. „Végtére is a világ nem lett jobb hely attól, amit csináltam” – hallhatod gyakran tőle. Elindult, hogy rátaláljon a többre.

Megismerkedett az Access Consciousness® eszközeivel, és így találta meg a többet, amit keresett. Nagy meglepetésére a „több” magában foglalta a teste felfedezését és az örömöt, ami újra lehetségessé vált. Annak mellékhatásaként, hogy elengedte életének energetikai korlátozásait, és elismerte saját testének tudatosságát, a teste dinamikusan átformálódott és megváltozott. Beleértve azt is, hogy a 158 cm-es magassága mellett 4 hónap alatt több ruhaméretet dobott le magáról, miközben nem alkalmazott semmilyen trükköt, csak a tudatosságot és a testtel való egységközösséget.

Donnielle az egyik fő hozzájárulója a nemrégiben megjelent Right Body for You (Neked megfelelő test) című könyvnek. Házigazdája a saját rádióműsorának, és tanfolyamokat facilitál, többek között az átformáló Neked megfelelő test workshopokat is, és világszerte segít az embereknek újra felfedezni a ragyogást, a mókát és az örömöt, amilyen a test valójában.

Mi más lehetséges még a testekkel most??

www.Donnielle.com