Tíz kulcs a teljes szabadsághoz (The Ten Keys to Total Freedom - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

 

 

About the Author

Format

Price

QTY

Book
Regular: USD$25.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$25.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Mi a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz?

Ez itt a Tíz kulcs a teljes szabadsághoz. Ez egy életforma, ami segít majd kiterjeszteni a tudatosságra való képességeidet, hogy éberebb lehess magadra, az életedre, erre a valóságra és ezen túl. A nagyobb éberséggel elkezdheted azt az életet teremteni, amiről mindig is tudtad, hogy lehetséges, de eddig még nem érted el. Ha tényleg csinálod és megtestesíted ezeket a dolgokat, az életed minden területén szabaddá fogsz válni. 

Voltak emberek, akik a Tíz kulcsot használták arra, hogy felülkerekedjenek a depresszión, a pénztelenségen, a párkapcsolati és testi problémáikon és más egyéb helyzeteken, amelyek leküzdhetetlennek tűntek. Gary Douglas és Dr. Dain Heer részletesen vizsgálta a Tíz kulcsot a teljes szabadsághoz egy tíz héten át tartó telekurzus sorozatban, amelyben Access Consciousness Facilitátorokkal és másokkal beszélgettek a világ minden tájáról. Ez a könyv az Access Consciousness legfőbb irányelvein alapszik, amelyek világszerte változtatták meg és teszik jobbá folyamatosan az emberek életét.

Gary Douglas pioneered a set of transformational life changing tools and processes known as Access Consciousness® over 30 years ago. These tools that are on the creative edge of consciousness have transformed the lives of tens of thousands of people all over the world. His work has spread to more than 170 countries, with over 5,000 trained facilitators worldwide. Simple and so effective, the tools facilitate people of all ages and backgrounds to help remove limitations holding them back from the freedom to live and create a life they truly desire.

Learn More

Dr. Dain Heer is an internationally renowned speaker and facilitator of consciousness and change. For over 20 years now, Dain has been co-creating Access Consciousness and inviting people worldwide to embrace their true greatness — people from every culture, country, age and social strata of society. Originally trained as a chiropractor, he has a completely different approach to energetic change and healing by facilitating people to tap into and recognize their own capacities, potency and knowing.

Learn More