A Megzavaráson Túl (Living Beyond Distraction - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Itt az ideje, hogy hagyja abba, hogy elterelje a jövő létrehozását, amit igazán vágysz?

About the Author

Format

Price

QTY

Book
Regular: USD$25.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$25.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

A Megzavaráson Túl

Most van itt az idő, hogy abbahagyd azt, hogy eltérülj attól, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz?
Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni?
Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges?

Amikor olyan helyzetben találod magad, amit látszólag nem tudsz megváltoztani, akkor elképzelhető, hogy beleragadtál egy zavaró beültetésbe. A zavaró beültetéseket úgy tervezték, hogy az életed eseményei kiváltsák őket, és hogy olyan megzavarásokat hozzanak létre, amik visszatartanak attól, hogy minden lehess, ami igazán vagy, és megkaphasd azt az életet, amit igazán szeretnél. Ezek miatt hisszük azt, hogy semmiben nincs választásunk. Ebben a könyvben olyan információk és hatásos eszközök találhatóak, amik lehetővé teszik, hogy felismerd a zavaró beültetéseket, és megszabadulj tőlük.

A Megzavaráson Túl könyv alapja egy hat részes telekurzus sorozat Gary Douglasszel, az Access Consciousness alapítójával és Dr. Dain Heerrel.

A résztvevők mondták:

+++

Az, hogy éber vagyok a zavaró beültetésekre, megváltoztatta a valóságomat és lehetővé tette nekem, hogy több energiám legyen, mint amit eddig lehetségesnek tartottam.

Fenomenális a változásnak és a kiterjedésnek a mértéke, ami megjelent az életemben – túlmegy a szavakon. 

Az életemben először kezdem el felismerni önmagam.

+++ +++

 

Gary Douglas bestseller író, nemzetközi előadó, és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy más lehetőségeket lássanak meg, és „tudják, amit tudnak”, hogy ezzel olyan életet hozzanak létre, amik túlmennek a közkedvelt hiedelmeken és szabályozásokon.


Gary úttörője egy sor transzformáló, életet megváltoztató eszköznek és processznek, amit Access Consciousnessként ismerünk több mint 30 éve. A munkája elterjedt 170 országban, és több mint 5000 facilitátor van világszerte.

Tudj meg többet

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Tudj meg többet