Bogățiile potrivite ție (Right Riches for You - Romanian Version)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Bun venit la Bogățiile potrivite ție de Gary M. Douglas și Dr. Dain Heer!

Cum ar fi dacă banii ar munci pentru tine, în loc să muncești tu pentru bani?


E-book:        
Rakuten Kobo                

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Cum ar fi dacă a genera bani și a avea bani ar fi amuzant și vesel?

Ce înseamnă banii pentru tine?

Ai decis că banii sunt mai valoroși decât tine?

„Banii nu sunt niciodată problema din viața noastră” spune Gary Douglas. „Este vorba despre ce anume suntem dispuși să primim. Iar ce suntem dispuși să primim este doar o alegere.”

Ce alegi să primești? Alegi să ai bani în viața ta? Cum ar fi dacă a genera bani și a avea bani ar fi amuzant și vesel? Cum ar fi dacă, distrându-te și având bucurie cu banii, ai primi mai mulți? Cum ar fi asta?

Banii vin după bucurie, bucuria nu vine după bani. Generezi doar atâți bani cât să te descurci? Ai făcut din a avea bani ceva de neatins? Cum ar fi dacă ai putea genera cantități obscene de bogăție, ușor și cu bucurie?

Majoritatea programelor despre bani se concentrează pe a economisi sau a investi; nu vorbesc despre cum să faci banii să fie o realitate în viața ta. Bogățiile potrivite ție conține un set unic de instrumente practice și procese energetice pe care le poți folosi pentru a debloca aspectele din viața ta unde limitezi sumele de bani pe care le poți avea și primi. Instrumentele din Bogățiile potrivite ție te împuternicesc să-ți schimbi situația financiară cu ușurință și stabilitate. Este pur și simplu o alegere.

Tu ce alegi?

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe