O lady (The Lady - Romanian Version)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Bine-ai venit la O lady - A fi ceea ce câștigă întotdeauna

Ești o lady sau o femeie?


E-books:        
Rakuten Kobo                

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Ce este „O lady”?

„O lady” este despre un mod blând, elegant, jucăuș și deosebit de puternic de a fi în lume, mod care acoperă toate aspectele vieții, de la afaceri, bani și parenting, la flirt, seducție și sex.

O lady este o sursă de putere care creează posibilitate. Ea alege să fie tot ceea ce este, fără să fie definită de ce cred ceilalți că ar trebui să fie. Ea știe ce își dorește și cum să obțină acel lucru. Conduce fără să controleze și nu trebuie să intre niciodată în concurență cu nimeni.

„O lady este întotdeauna o inspirație pentru ceilalți, doar prin faptul că știe cine este el sau ea.”

– Gary M. Douglas

 

Această carte este despre a primi pe deplin și a te bucura de frumusețea, puterea, veselia și entuziasmul care ești. Descrie un fel de a fi care invită atât bărbații cât și femeile să fie amabili, înțelegători și versați cu privire la lume și cum să navighezi prin viață.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe