De 10 geboden 10 sleutels naar jouw vrijheid Access teleserie augustus-2011 (Access 10 Commandments - Dutch)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Welkom bij de teleserie De 10 geboden - 10 sleutels naar jouw vrijheid!

De 10 sleutels naar jouw vrijheid zijn een manier van leven die je zal helpen om jouw vermogens voor bewustzijn te vergroten, zodat je een groter gewaarzijn krijgt over jezelf, je leven, deze realiteit en daar voorbij.

Wat als alles wat jij aan beperkingen hebt, iets is waarvoor jij het vermogen hebt om het op te lossen?

About

Format

Price

QTY

MP3 Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Duur: 10-delige teleserie

Facilitators: Gary M. Douglas, dr. Dain Heer

Formaat: MP3 digitale download

Vereisten: Geen

 

Wat is de 10 geboden 10 sleutels naar jouw vrijheid

Wat als er 10 simpele tools zouden zijn die je zou kunnen gebruiken om het leven te creëren waar je altijd naar hebt verlangd? Welke bijdrage zou jij kunnen zijn aan een waarlijk bewuste wereld?

Als oneindig wezen ben je altijd in de vraag, nooit in het antwoord. Als je tot een conclusie komt of een antwoord probeert te vinden, dan moet je eerst tot een oordeel komen.

–Gary M. Douglas

Wat als jij werkelijk vrij zou kunnen zijn van beperkingen? Wat als dat jouw werkelijkheid zou zijn?

 

+++ +++

Het gaat niet over wat jij hebt besloten dat een interessant standpunt zou moeten zijn; het gaat erom dat elke gedachte, elk gevoel & elke emotie die je hebt gewoon een interessant standpunt is, omdat ze sowieso niet eens van jou zijn.

–Gary M. Douglas

+++ 

 

Doe mee met Gary Douglas en Dain Heer in deze unieke 10-weekse teleserie over de 10 geboden van Access Consciousness - ze gebruiken, toepassen en hoe het eruitziet om ze echt te ZIJN. Deze sleutels zijn een integraal onderdeel van de cursus Access Consciousness Foundation, en ze horen bij de vereisten om een Access Facilitator te worden.

Duizenden mensen van over de hele wereld hebben deze Tien sleutels gebruikt om over depressie, gebrek aan geld, relatieproblemen, lichaamsproblemen en veel andere situaties die onoverkomelijk leken heen te komen.

Wat is er geweldig aan jou wat jij niet begrijpt? Ben je er klaar voor om dat leven te gaan creëren waarvan je altijd wist dat het mogelijk is, maar dat je nog niet hebt bereikt?

Dit zijn de sleutels naar alles wat jou totale vrijheid zal geven en naar alles wat het makkelijk maakt om bewust te zijn in het leven; de stapstenen naar het kiezen van je leven, in plaats van te worden beïnvloed door andermans standpunt of iets anders. Als je eist om ze altijd te gebruiken, worden ze een manier van zijn en hebben. Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie als realiteit.
–Gary Douglas, grondlegger van Access Consciousness

Deze cursus is inclusief:

  • MP3 digitale downloads

Hoe dit wordt bezorgd:

Nadat je je bestelling hebt gedaan, zal er ter bevestiging een e-mail worden verzonden met daarin uitleg hoe je de bestanden kunt downloaden. Als je inlogt voordat je de aankoop doet, heb je ook toegang tot je downloads in je account dashboard, onder downloads.

Meer dan 30 jaar geleden heeft Gary Douglas een serie transformerende, levensveranderende tools en processen ontwikkeld, die bekend staan als Access Consciousness. Deze tools, die je in de creatieve voorhoede van bewustzijn vindt, hebben de levens veranderd van tienduizenden mensen van over de hele wereld. Zijn werk is inmiddels bekend in meer dan 170 landen, met wereldwijd ruim 5000 getrainde facilitators. De tools zijn simpel en zo effectief, dat ze mensen van alle leeftijden en achtergronden faciliteren om hun beperkingen te verhelpen, die hen afhouden van de vrijheid om te leven en een leven te creëren dat ze echt heel graag willen hebben en waarnaar ze verlangen.

Kom hier meer te weten

Dr. Dain Heer is een internationaal gerenommeerde spreker en facilitator van bewustzijn en verandering. Al meer dan 20 jaar is Dain de co-creator van Access Consciousness en nodigt hij mensen van over de hele wereld uit om hun ware grootsheid te omarmen - mensen van elke cultuur, elk land, elke leeftijd en sociale klasse uit de maatschappij. Met zijn training als chiropractor heeft hij een compleet andere benadering van energetische verandering en genezing door mensen te faciliteren om contact te maken met hun eigen vermogens, kracht en weten.

Kom hier meer te weten