Teleserie Afleidingsimplantaten februari-2012 (Distractor Implants Feb-12 Teleseries - Dutch)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Welkom bij de teleserie Afleidingsimplantaten!

Is het nu tijd om je niet meer te laten afleiden van het creëren van de toekomst waar je echt naar verlangt?

 

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Duur: 6-delige teleserie

Facilitators: Gary M. Douglas, dr. Dain Heer

Format: MP3 & PDF Digitale download

Vereisten: geen

 

Wat is de teleserie Afleidingsimplantaten?

Raak je vaak verstrikt in angst, twijfel, schuld, spijt of woede? Of merk je dat je ergens eindeloos over zit te piekeren, terwijl je ondertussen probeert je leven, je business, je relaties en de seks die je hebt (of niet hebt), juist te krijgen, zodat je er op de één of andere manier een vredig gevoel mee kan hebben?

Als je niet werd afgeleid door al die dingen, zou je dan meer ruimte hebben om het leven en het bestaan te creëren waar je echt naar verlangt? Zou je juist meer aanwezig zijn in je leven, in plaats van verstrikt te raken in gevoelens, emoties en reacties die je niet lijkt te kunnen beheersen of veranderen?

Deze teleserie geeft informatie en effectieve tools die je in staat zullen stellen de afleidingsimplantaten te herkennen en er vrij van te worden.

Een afleidingsimplantaat is ontworpen om door de gebeurtenissen in je leven te worden geactiveerd en om afleidingen te creëren die je ervan weerhouden om alles te zijn wat je werkelijk kunt zijn en het leven te leiden dat je werkelijk zou willen leven. Zij zijn de reden dat we geloven dat we geen keuze hebben bij wat dan ook.

Als je je in een situatie bevindt die je niet lijkt te kunnen veranderen, zit je misschien vast in een afleidingsimplantaat.

–Gary M. Douglas 

 +++
Wat je moet weten over afleidingsimplantaten is dat ze alles zijn wat is bedoeld om je af te leiden van wat jou vrijheid zou geven. Dat is waarom ze er zijn -- om je af te leiden van wat jou vrijheid zou geven.
–Gary M. Douglas

Gewaar zijn van de afleidingsimplantaten heeft mijn realiteit veranderd en me in staat gesteld meer energie te hebben dan ik wist dat er mogelijk was. De omvang van de verandering en expansie die in mijn leven heeft plaatsgevonden, is fenomenaal - niet te beschrijven. Voor het eerst in mijn leven begin ik mezelf te herkennen.

–Anoniem

Is het nu tijd om volledig aanwezig te zijn en te gaan leven?

Is het nu tijd om je manier van functioneren te veranderen en een gemak van zijn te ontdekken dat je nooit voor mogelijk hebt gehouden?


Deze cursus is inclusief:

  • Digitale MP3 downloads
  • Digitale PDF downloads

Hoe dit wordt bezorgd:

Nadat je je bestelling hebt gedaan, krijg je ter bevestiging een e-mail met uitleg hoe je de bestanden kunt downloaden. Als je inlogt voordat je de aankoop doet, heb je ook toegang tot je downloads in je account dashboard, onder downloads.

Meer dan 30 jaar geleden heeft Gary Douglas een serie transformerende, levensveranderende tools en processen ontwikkeld, die bekend staan als Access Consciousness. Deze tools, die je in de creatieve voorhoede van bewustzijn vindt, hebben de levens veranderd van tienduizenden mensen van over de hele wereld. Zijn werk is inmiddels bekend in meer dan 170 landen, met wereldwijd ruim 5000 getrainde facilitators. De tools zijn simpel en zo effectief, dat ze mensen van alle leeftijden en achtergronden faciliteren om hun beperkingen te verhelpen, die hen afhouden van de vrijheid om te leven en een leven te creëren dat ze echt heel graag willen hebben en waarnaar ze verlangen.

Kom hier meer te weten

Dr. Dain Heer is een internationaal gerenommeerde spreker en facilitator van bewustzijn en verandering. Al meer dan 20 jaar is Dain de co-creator van Access Consciousness en nodigt hij mensen van over de hele wereld uit om hun ware grootsheid te omarmen - mensen van elke cultuur, elk land, elke leeftijd en sociale klasse uit de maatschappij. Met zijn training als chiropractor heeft hij een compleet andere benadering van energetische verandering en genezing door mensen te faciliteren om contact te maken met hun eigen vermogens, kracht en weten.

Kom hier meer te weten