Az Üzlet Öröme (Joy of Business - Hungarian Version)


By Simone Milasas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Mi van, ha az üzlet az élet kalandja?

Pragmatikus eszközök, történetek és javaslatok, hogy egy más módon hozz változást az üzletedbe.


E-könyvek: Hangoskönyvek:      
Rakuten Kobo       Audible Rakuten Kobo      
 
 

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi Az Üzlet Öröme?

A Joy of Business nem arról szól, hogy hisztérikusan boldog vagy. Annak a tudásáról szól, hogy a meghozott választásaid lehet, hogy működni fognak, lehet, hogy nem, de ettől függetlenül hajlandó vagy bátorsággal előrelépni, változtatni, vagy éppen kihátrálni valamiből, ha szükséges. A Joy of Business lényege, hogy létrehozzon egy harmonikus rendszert, amiben megjelenhet minden nap több annál, mint amit ez a valóság kivetít.

Simone az Access Consciousness® világszintű üzleti koordinátora, nemzetközi előadó és a következő könyvek szerzője: Az üzlet öröme, Kerülj ki az adósságból örömmel, valamint Kapcsolat, biztosan szeretnéd? Elismert üzleti és életvezetési mentor, aki a világot beutazva szemináriumokat facilitál az Access Consciousness-szel. Olyan hölgyként, aki tudja, hogyan legyen nő, Simone a jövőbeli lehetőségek örömében fürdőzik, és tudja, hogy a lehetőségek esélye benne rejlik minden választásban, amit meghozol. Találkozhatsz Simone-nal minden héten a The Choice, Change & Action című podcastjában, amely elérhető a weboldalán és az iTuneson.

Még többet tudhatsz meg Simone-ról itt: www.simonemilasas.com.