Az Üzlet Öröme (Joy of Business - Hungarian Version)


By Simone Milasas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Mi van, ha az üzlet az élet kalandja?

Pragmatikus eszközök, történetek és javaslatok, hogy egy más módon hozz változást az üzletedbe.

 

E-könyvek:

About the Author

Format

Price

QTY

Book
Regular: USD$25.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$25.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Mi Az Üzlet Öröme?

A Joy of Business nem arról szól, hogy hisztérikusan boldog vagy. Annak a tudásáról szól, hogy a meghozott választásaid lehet, hogy működni fognak, lehet, hogy nem, de ettől függetlenül hajlandó vagy bátorsággal előrelépni, változtatni, vagy éppen kihátrálni valamiből, ha szükséges. A Joy of Business lényege, hogy létrehozzon egy harmonikus rendszert, amiben megjelenhet minden nap több annál, mint amit ez a valóság kivetít.

Simone Milasas egy dinamikus vezető, aki a világ körül utazva demonstrálja, hogy hogyan teremts üzletet örömből. Több mint két évtizede az forradalmi módszerekkel történő üzletvezetés élvonalában jár. Meglátja az örömet a lehetőségekben és a jövőben, és tudja, hogy minden választásban rejlik egy új lehetőség.

Simone több különböző iparágban dolgozott a világ körül. Voltak cégei, létrehozta őket, vezette őket, változást hozott bennük, és mindezt azzal a lelkesedéssel, hogy meghívjon embereket egy más lehetőségre. Az a célja, hogy megerősítse az embereket abban, hogy megláthassák, hogy hogyan lehet az üzlet a teremtés forrása. Simone a Joy of Business (Üzlet Öröme) alapítója, valamint az Access Consciousness világkoordinátora, ami ma már több mint 170 országban jelen van. Ha többet szeretnél tudni Simone-ról, és a Joy of Businessről, látogass el a következő oldalra: www.accessjoyofbusiness.com