Kapcsolat Biztosan akarod? (Relationship Are You Sure You Want One? - Hungarian Version)


By Simone Milasas , Brendon Watt

Üdvözöljük a Kapcsolat Biztosan akarod!

Megkérdezted már valaha is magadtól, hogy tényleg szeretnél-e kapcsolatot? És ha a válasz igen, akkor mit szeretnél igazán teremteni?


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi a Kapcsolat Biztosan akarod?

Ez nem egy szokványos könyv a kapcsolatokról. Semmi „cukormáz”, csak praktikus tippek és eszközök a szerzőktől, Simone-tól és Brendontól, akik által mind a férfi, mind a női perspektívát megismerheted.

Vigyázz: lehet, hogy nem tetszik majd, amit hallasz!

Hölgyeim, életetek férfija nem kért titeket arra, hogy menjetek, és változtassátok át őt olyanná, amiről eldöntöttétek, hogy a tökéletes férfi számotokra.

–Brendon Watt

A könyv a következő témákat tárgyalja frissítő őszinteséggel:

  • Miért nincs olyan, hogy tökéletes kapcsolat
  • Miért te vagy az értékes termék
  • Kulcs az intimitáshoz
  • Önmagadért választani
  • Miért a hála a kulcs az ítéletek elengedéséhez

Kapcsolat. Biztosan akarod? Egy teljesen más szemlélet a kapcsolatokban.

+++ +++

Számomra a kapcsolat két külön emberről szól, akik azt választották, hogy együtt lesznek egy térért, hogy valami olyat teremtsenek, ami sokkalta nagyszerűbb, mint amit külön-külön teremteni tudnának.

–Simone Milasas

 

Ha szeretnél egy nagyszerű kapcsolatot, legyen az valaki mással vagy saját magaddal, akkor ez a könyv valószínűleg neked szól.

Simone az Access Consciousness® világszintű üzleti koordinátora, nemzetközi előadó és a következő könyvek szerzője: Az üzlet öröme, Kerülj ki az adósságból örömmel, valamint Kapcsolat, biztosan szeretnéd?

Elismert üzleti és életvezetési mentor, aki a világot beutazva szemináriumokat facilitál az Access Consciousness-szel. Olyan hölgyként, aki tudja, hogyan legyen nő, Simone a jövőbeli lehetőségek örömében fürdőzik, és tudja, hogy a lehetőségek esélye benne rejlik minden választásban, amit meghozol.

Találkozhatsz Simone-nal minden héten a The Choice, Change & Action című podcastjában, amely elérhető a weboldalán és az iTuneson.

Még többet tudhatsz meg Simone-ról itt: www.simonemilasas.com.

Brendon Watt egy sikeres nemzetközi előadó, a Lehetőségek választása tanfolyamok facilitátora világszerte, és az Access Consciousness Ausztrália pénzügyi igazgatója. Felnövekedéséről ezt mondja:

„Mindig is tudtam, hogy lehetséges valami más, mégis minden időmet azzal töltöttem, hogy megpróbáljak beilleszkedni, és ugyanolyan legyek, mint mindenki más. Amikor rájöttem, hogy bármit meg tudok változtatni – pontosan ezt tettem!”

Brendon jelenleg megosztja másokkal is az Access Consciousness® eszközeit, amelyek megváltoztatták az életét, ezáltal megerősítheti az embereket abban, hogy tudják, hogy bármi lehetséges.