A hely (The Place - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas

Íme a hely!

Amit mindig is kerestél, és tudtad is, hogy lehetséges


E-books:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Miről szól A hely?

Jake Rayne épp Idahon keresztül vezet a klasszikus ’57-es Thunderbirdjével, amikor iszonyú balesete egy olyan utazás katalizátora lesz, amire nem számított. Egyedül az erdő mélyén, sérült és összetört testével Jake segítséget hív.

A segítség, ami megtalálja, nem csupán az életét változtatja meg, hanem az egész valóságát. Jake megnyílik a lehetőségek éberségére, olyan lehetőségekére, amikről mindig is tudtuk, hogy léteznek, de még eddig soha nem bukkantak fel.

„Jake, amit hiszel, az megállítja azt, amit érzékelhetsz és tudhatsz. A hiedelmeidet azért választottad, hogy olyannak értsd a világot, amilyennek mások látják, és ahogyan leírták neked. Mi itt hiedelmek nélkül működünk, de teljes éberségből, szóval nem kell hinnünk, hogy kételkednünk kell abban, hogy igaznak hisszük-e azt, ami valójában nem igaz.”

 

+++ +++

„Leteszi a tálcát az ágyra, és ahogy elkezdek enni, olyan érzékelést tapasztalok meg, hogy változik az idő és a térűr, és hogy ezután a beszélgetés és étkezés után minden, amit eddig hittem, eltűnik.”

+++

 

„Ebben a könyvben megtalálhatod azt, amit mindig is kerestél, és azt, hogy ez hogyan és hol létezhet.”Gary M. Douglas

30 évvel ezelőtt Gary Douglas volt az úttörő az életet átalakító eszközök és tisztítások gyűjteményének létrehozásában, melyet Access Consciousnessként ismerünk. Ezek a tudatosság kreatív előörsébe tartozó eszközök többezer ember életét formálták már át világszerte. Munkássága mára több, mint 170 országra terjed ki, több, mint 5000 képzett facilitátorral világszerte. Ezek az egyszerű és hatásos eszközök bármilyen életkorú, vagy az élet bármelyik területéről érkező embert képesek facilitálni, hogy segítsenek eltávolítani azokat a korlátozásokat, amelyek visszatartják őket a szabadságtól, hogy megteremtsék azt az életet, amire igazán vágynak.

Tudj meg többet