Înțelegere și livrare serie de telecall-uri decembrie-2014 (Deal & Deliver Dec-14 Teleseries - Romanian)


By Gary M. Douglas

Bun venit la teleseria Înțelegere și livrare!

Acest call te va ajuta să ai mai multă claritate când faci orice fel de înțelegere cu cineva - în ceea ce privește slujba ta, afacerea ta, relațiile tale, familia, prietenii, etc.

Cum ar fi dacă acest call ar schimba în totalitate modul în care funcționezi în afacerea și în viața ta?

Originea acestui call este teleseria Conversații în conștiință cu Gary Douglas.

Notă: Te rugăm să te asiguri că ești conectat la contul tău înainte de a cumpăra acest produs.

 

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durată:  1 Telecall 

Facilitator:  Gary M. Douglas

Format: Fișiere MP3 format digital și PDF

Cerințe preliminare: Niciuna

Ce este teleseria Întelegere și livrare?

Înțelegerea și livrarea reprezintă modul fundamental în care te poți ocupa de viața ta, afacerea ta și tot ceea ce trebuie să se întâmple în viață.

Pragmatic, practic și direct, acest call îți oferă tipurile de întrebări pe care să le pui și informațiile de care ai nevoie pentru a crea ceea ce ți-ai dori în viață.

Când totul este clar cu privire la ceea ce tu și fiecare persoană urmează să livreze te asiguri că: (1) înțelegerile pe care le faci vor funcționa pentru tine, (2) afli rapid când cealaltă persoană nu este persoana potrivită sau (3) afli cât de mult pot face pentru tine.

Așadar, trebuie să fii dispus să știi ceea ce dorești să ți se livreze sau să nu ți se livreze. Și asta înseamnă să recunoști care este înțelegerea. Care este înțelegerea? Ce va livra persoana aceasta? Ce poate livra persoana aceasta? este întrebarea. Vor livra, pot ei livra ceea ce le cer?

–Gary M. Douglas

Dacă nu funcționezi din întrebarea - va livra persoana aceasta, atunci vei presupune întotdeauna că lucrurile se vor aranja pentru că așa ai hotărât tu, ceea ce reprezintă fantezia că vei obține întotdeuna ceea ce dorești dacă spui ce trebuie sau dacă confrunți persoana așa cum trebuie.

–Gary M. Douglas

Și dacă această informație îți va oferi claritatea de care ai nevoie pentru a ști ce face parte din înțelegere, și ce nu face parte din înțelegere?

Ce ți se livrează după clasă:

  • Fișiere digitale descărcabile MP3
  • Fișiere PDF

Informații de livrare:

După ce faci comanda vei primi un e-mail cu instrucțiuni pentru descărcarea fișierelor. Dacă te autentifici înainte de cumpărare, vei putea accesa materialele din contul tău, la secțiunea Descărcabile.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe