Teleseria Diminuarea prostiei - august-2020 (Shrinking Stupidity Aug-20 Teleseries - Romanian)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Bine ai venit la „Diminuarea prostiei" cu Gary Douglas și Dr. Dain Heer!

Doar o alegere, prostie, judecată sau posibilitate?

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durată: Teleserie în 3 părți

Facilitatori: Gary M. Douglas, Dr. Dain Heer

Format: Fișiere digitale MP3 și PDF

Condiții de participare:Alegerea posibilităților” făcută oricând

 

Ce este „Diminuarea prostiei?”

Trebuie să fii dispus să spui ce este pentru tine, nu ce crezi că au nevoie oamenii să audă.

–Gary M. Douglas

+++ +++
Când ești dispus să fii tot ce poți fi, inclusiv viitorul, nu ești dispus să fii limitat de prostia pe care o aleg toți ceilalți.
–Gary M. Douglas
+++ +++

Ce primești la clasă:

  • Fișiere MP3 pe care le poți descărca din online
  • Fișiere PDF pe care le poți descărca din online

Delivery Information:

După ce finalizezi comanda, vei primi un e-mail cu instrucțiuni despre descărcare, pentru a putea descărca fișierele. Vei putea, de asemenea, să accesezi materialele din contul tău, la secțiunea Descărcabile.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe