Teleseria Sentimente nimic cu adevărat nimic mai mult aprilie-2017 (Feelings Nothing Truly Nothing More Apr-17 Teleseries - Romanian)


By Gary M. Douglas

Bine ai venit la teleseria „Sentimente - nimic, cu adevărat nimic mai mult” cu Gary Douglas!

Îți va displăcea acest call și vei schimba totul.

–Gary M. Douglas

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durată: Teleserie în 3 părți

Facilitator:  Gary M. Douglas

Format: Fișiere digitale MP3 & PDF care se descarcă din online

Condiții de participare: Fundația

 

Ce este teleseria „Sentimente - nimic, cu adevărat nimic mai mult”?

Sentimentele sunt ceea ce folosești ca să oprești creația. Conștientizarea este ceea ce va crea creația. Alegerea este ceea ce e necesar ca să schimbi totul.

–Gary M. Douglas

 

Alege din afara sentimentului și descoperă posibilitatea adevărată.

 

+++ +++
Dacă ai fi cu adevărat intensitatea care ești, nimic nu te-ar influența și nimic nu te-ar constrânge și nimic nu te-ar putea opri vreodată.
–Gary M. Douglas
+++

 

Ce primești la clasă:

  • Fișiere MP3 pe care le poți descărca din online
  • Fișiere PDF pe care le poți descărca din online

Informații despre livrare:

După ce faci comanda, vei primi un e-mail cu instrucțiuni despre descărcare, pentru a putea descărca fișierele. Dacă te autentifici înainte de cumpărare, vei putea de asemenea să accesezi materialele din contul tău, la secțiunea Descărcabile.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe