Teleseria Implanturi de distragere februarie-2012 (Distractor Implants Feb-12 Teleseries - Romanian)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Bine ai venit la teleseria „Implanturi de distragere”!

Este acum momentul să încetezi a mai fi distras de la creația viitorului pe care îl dorești cu adevărat?

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durata: Teleserie în 6 părți

Facilitator:  Gary M. Douglas, Dr. Dain Heer

Format: fișiere digitale MP3 și PDF care se descarcă din online

Condiții de participare: niciuna

 

Ce este teleseria Implanturi de distragere?

Te simți adesea cuprins de teamă, îndoială, vină, regret sau furie? Sau te surprinzi că te obsedează ceva fără încetare în timp ce încerci să faci ca viața ta, afacerea ta, relațiile tale și relațiile amoroase pe care le ai (sau nu le ai) să fie cum trebuie pentru ca să ai, într-un fel, un sentiment de pace cu toate cele?

Dacă nu ai fi distras de toate aceste lucruri, ai avea mai mult spațiu să-ți creezi viața și modul de viață pe care le dorești cu adevărat? Ai fi, în definitiv, mai prezent în viața ta în loc să fii prins în sentimente, emoții și reacții pe care se pare că nu le poți controla sau schimba?

Această teleserie furnizează informație și instrumente eficiente care îți vor da posibilitatea să recunoști implanturile de distragere și să te eliberezi de ele.

Un implant de distragere este prevăzut să fie activat de evenimentele vieții tale și să creeze distrageri care te împiedică să fii tot ceea ce poți fi cu adevărat și să ai viața pe care îți dorești realmente să o ai. Ele sunt motivul pentru care credem că nu avem nicio alegere în nimic.

Când te afli într-o situație pe care se pare că nu o poți schimba, e posibil să fii blocat într-un implant de distragere.

–Gary M. Douglas 

 +++
Ceea ce trebuie să pricepi cu privire la implanturile de distragere este că ele reprezintă tot ce este conceput să te distragă de la ceea ce ți-ar oferi, de fapt, libertate. De aceea sunt ele aici - să te distragă de la ce ți-ar oferi libertate.
–Gary M. Douglas

A fi conștient de implanturile de distragere mi-a schimbat realitatea și mi-a permis să am mai multă energie decât am știut că era posibil. Amploarea schimbării și expansionării care s-au petrecut în viața mea este fenomenală - dincolo de cuvinte. Încep să mă recunosc pe mine, pentru prima dată în viața mea.

–Anonim

Este acum momentul să fii total prezent și să începi să trăiești?

Este acum momentul să schimbi modul în care funcționezi și să descoperi o ușurință de a fi, pe care nu ți-ai imaginat-o niciodată că ar fi posbilă?


Ce primești la clasă:

  • Fișiere MP3 pe care le poți descărca din online
  • Fișiere PDF pe care le poți descărca din online

Informații despre livrare:

După ce faci comanda, vei primi un e-mail cu instrucțiuni despre descărcare, pentru a putea descărca fișierele. Dacă te autentifici înainte de cumpărare, vei putea să accesezi materialele și din contul tău, la secțiunea Descărcabile.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe