Teleseria Nevoie și atragere iulie-2014 (Need & Tug Jul-14 Teleseries - Romanian)


By Gary M. Douglas

Bine ai venit la teleseria „Nevoie și atragere”!

Această teleserie are la bază cartea „The Place” (Locul). În această nuvelă, Jake cere pământului aur, din punctul de vedere al nevoii. „The Place” (Locul) ne arată cum putem atrage prin intermediul nevoii în loc să creăm o problemă din nevoie.

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durata: Teleserie în 6 părți

Facilitator: Gary M. Douglas

Format: fișiere digitale MP3 și PDF care se descarcă din online

Condiții de participare: Fundația

 

Ce este teleseria Nevoie și atragere?

Majoritatea oamenilor spun: „O, am nevoie de asta!” dar nu este o energie a invitației, este o energie a respingerii. Așadar, acesta este locul în care folosești modul în care ai „nevoie” în viața ta ca să faci universul să te susțină.

De obicei ne uităm la ceea ce trebuie să creăm în lume ca să știm ce ne-ar plăcea să avem. Așadar, dacă ți-ar plăcea să actualizezi ceva în viața ta, sau să-l creezi, trebuie, de asemenea, să fii dispus să CERI acel lucru. Când ceri ceva, CEREREA este la fel de importantă precum este să știi ce anume îți dorești și de ce ai nevoie... Este un univers cu totul diferit despre cum se pot crea lucrurile.

 –Gary M. Douglas

+++ +++
Atunci când ai nevoia - când ceri ceva - deschizi ușa pentru ca lucrurile să înceapă să creeze. Un întreg univers, cu totul diferit, devine disponibil.
–Gary M. Douglas
+++ 

Și, de fapt, tu devii forța de atracție pentru ca acel lucru să își facă apariția în viața ta.

–Dr. Dain Heer

Ce primești la clasă:

  • Fișiere MP3 pe care le poți descărca din online
  • Fișiere PDF pe care le poți descărca din online

Informații despre livrare:

După ce faci comanda, vei primi un e-mail cu instrucțiuni despre descărcare, pentru a putea descărca fișierele. Dacă te autentifici înainte de cumpărare, vei putea să accesezi materialele și din contul tău, la secțiunea Descărcabile.

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe