Access 10 Porunci 10 Chei pentru libertatea ta Teleserie 11 august (Access 10 Commandments - Romanian)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

Bine ai venit la teleseria 10 Porunci - 10 Chei pentru libertatea ta!

Cele 10 chei pentru libertatea ta sunt un mod de viață care te va ajuta să-ți expansionezi capacitatea de conștientizare, astfel încât să poți fi mai conștient în legătură cu tine, cu viața ta, cu această realitate și nu numai.

Și dacă tot ceea ce manifești ca și limitare este ceva ce ai capacitatea să deblochezi?

About

Format

Price

QTY

MP3 Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Durata: Teleserie în 10 părți

Facilitatori: Gary M. Douglas, Dr. Dain Heer

Format: Fișiere digitale MP3

Cerințe preliminare: Niciuna

 

Ce este teleseria Access 10 Porunci - 10 Chei pentru libertatea ta?

Și dacă ar exista 10 instrumente simple pe care le-ai putea folosi pentru a crea viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna? Ce contribuție ai putea fi la o lume cu adevărat conștientă?

Ca ființă infinită ești întotdeauna în întrebare, niciodată în răspuns. Când tragi o concluzie sau încerci să găsești un răspuns, trebuie să fii în judecată.

– Gary M. Douglas

Și dacă libertatea totală, fără limitare, ar fi o realitate pentru tine?

 

+++ +++

Nu este despre ceea ce ai decis că ar trebui să fie un punct de vedere interesant; este despre faptul că fiecare gând, sentiment, emoție pe care le ai sunt doar puncte de vedere interesante pentru că nici unul dintre ele nu îți aparțin.

– Gary M. Douglas

+++ 

 

Vino alături de Gary Douglas și Dain Heer în această teleserie unică de 10 săptămâni pe tema celor 10 Porunci din Access Consciousness - pentru a le folosi, a le aplica, și a FI cu adevărat poruncile. Aceste chei sunt parte integrantă din clasa de Fundație Access Consciousness și reprezintă o condiție preliminară pentru a deveni Facilitator Acces.

Mii de oameni din întreaga lume au folosit aceste zece chei pentru a trece peste depresie, lipsa banilor, probleme legate de relații, de corp și multe alte situații care păreau insurmontabile.

Ce este grozav la tine și nu-ți dai seama? Ești gata să începi să creezi viața care ai știut dintotdeauna că este posibilă, dar nu ai obținut-o încă?

Acestea sunt cheile pentru tot ceea ce îți va oferi libertate totală și tot ceea ce face din a fi conștient în viață, ceva ușor; pietrele de temelie pentru a-ți alege viața în loc să fii la dispoziția punctului de vedere al altcuiva sau al oricărui alt lucru. Când ceri să le folosești tot timpul, ele devin un mod de a fi și de a avea, „Totul în viață vine la mine cu ușurință și bucurie și glorie”, ca realitate.

– Gary Douglas, Fondatorul Access Consciousness

Ce primești la clasă:

  • Fișiere digitale MP3 pe care le poți descărca

Informații legate de livrare:

După ce faci comanda, vei primi un e-mail cu instrucțiuni de descărcare, pentru a putea descărca fișierele. Dacă te autentifici înainte de cumpărare, vei putea accesa materialele din contul tău, la secțiunea Descărcabile. 

Cu peste 30 de ani în urmă, Gary Douglas a creat - sub numele Access Consciousness - un set de instrumente și procese transformaționale care generează schimbări în viață. Aceste instrumente aflate în avanpostul conștiinței au transformat viețile a zeci de mii de oameni din întreaga lume. Opera lui s-a răspândit în peste 170 de țări, existând peste 5.000 de facilitatori autorizați la nivel mondial. Simple și atât de eficiente, instrumentele facilitează oameni de toate vârstele și cu toate nivelurile de pregătire ajutându-i să elimine limitările care îi împiedică să aibă libertatea de a trăi și de a crea viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Aflați mai multe

Dr. Dain Heer este un renumit speaker internațional și facilitator al conștiinței și al schimbării. De peste 20 ani, Dain co-creează Access Consciousness și invită oamenii din lumea întreagă – indiferent de cultura sau țara căreia îi aparțin și indiferent de vârstă și statut social - să își accepte propria măreție. Format inițial ca și chiropractor, el are o abordare complet diferită față de schimbare energetică și vindecare, facilitând oamenii să se racordeze la și să-și recunoască propriile abilități, potență și cunoaștere.

Aflați mai multe