Stompzinnigheid laten verschrompelen augustus 2020 teleserie (Shrinking Stupidity Aug-20 Teleseries - Dutch)


By Gary M. Douglas , Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Welkom bij Stompzinnigheid laten verschrompelen met Gary Douglas & dr. Dain Heer!

Gewoon een keuze, stompzinnigheid, oordeel of mogelijkheid?

 

About

Format

Price

QTY

MP3 + PDF Download
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Duur: 3-delige teleserie

Facilitators: Gary M. Douglas, dr. Dain Heer

Formaat: MP3 + PDF download

Vereisten: Choice of Possibilities op enig moment

 

Wat is Stompzinnigheid laten verschrompelen?

Je moet bereid zijn om te zeggen wat waar ís voor jou, niet dat wat je denkt dat mensen moeten horen.

–Gary M. Douglas

+++ +++
Als je bereid bent alle dingen te zijn die je kunt zijn, inclusief de toekomst, ben je niet bereid om je te laten tegenhouden door de stompzinnigheid die iedereen kiest.
–Gary M. Douglas
+++ +++

Levering bevat:

  • MP3 digitale download
  • PDF digitale download

Leveringsinformatie:

Na het plaatsen van de order zal er een bevestigings e-mail met instructies worden verzonden zodat je de bestanden kunt downloaden. Je hebt ook toegang tot je downloads in je account dashboard onder downloads.

Meer dan 30 jaar geleden heeft Gary Douglas een serie transformerende, levensveranderende tools en processen ontwikkeld, die bekend staan als Access Consciousness. Deze tools, die je in de creatieve voorhoede van bewustzijn vindt, hebben de levens veranderd van tienduizenden mensen van over de hele wereld. Zijn werk is inmiddels bekend in meer dan 170 landen, met wereldwijd ruim 5000 getrainde facilitators. De tools zijn simpel en zo effectief, dat ze mensen van alle leeftijden en achtergronden faciliteren om hun beperkingen te verhelpen, die hen afhouden van de vrijheid om te leven en een leven te creëren dat ze echt heel graag willen hebben en waarnaar ze verlangen.

Kom hier meer te weten

Dr. Dain Heer is een internationaal gerenommeerde spreker en facilitator van bewustzijn en verandering. Al meer dan 20 jaar is Dain de co-creator van Access Consciousness en nodigt hij mensen van over de hele wereld uit om hun ware grootsheid te omarmen - mensen van elke cultuur, elk land, elke leeftijd en sociale klasse uit de maatschappij. Met zijn training als chiropractor heeft hij een compleet andere benadering van energetische verandering en genezing door mensen te faciliteren om contact te maken met hun eigen vermogens, kracht en weten.

Kom hier meer te weten