A legeslegnagyszerűbb kaland ...az amikor igazán önmagadként létezel


By Being You Facilitators , Dr. Dain Heer , Katarina Wallentin

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Ebben a könyvben nincsenek válaszok. Nincsenek benne megoldások a problémáidra. Nincs helyes út, amit követni kell.

A francba!

Akkor miért is érdemes egyáltalán elolvasnod?

Nos, ez a könyv azért jött létre, hogy emlékeztessen arra, aki valójában vagy: folyamatos teremtés. Hagyd abba, hogy önmagadat próbálod megtalálni. Nem vagy elég definiált ahhoz, hogy megtaláld, barátom.

Teremtsd magad. Válaszd magad.
Legyél önmagad. És újra.

Amikor igazán önmagadként létezel, akkor te vagy a legeslegnagyszerűbb kaland!


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Hardcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi A legeslegnagyszerűbb kaland?

Ez a gyönyörű könyv egy válogatás; férfiak és nők írásai, minden korosztályból, a világ minden tájáról – ők az Önmagadként létezés facilitátorok. Megosztják velünk a saját történeteiket, amelyek megmutatják, milyen lehet az önmagadként létezés az élet különböző területein: a szülésnél, a halálnál, a munkában, a testeddel, a szeretőddel, a gyerekeiddel és minden mással.

 

 

A történetek szerzői: Kovács Angéla, Lauren Marie, Doris Schachenhofer, Heather Nichols, Stephanie Richardson, Samantha Lewis, Bret Rockmore, Simone Arantes, Shivam Saxena, Susanna Mittermaier, Pam Houghteling, Dr. Lisa Cooney, Hanna Valdevi, Betsy McLoughlin, Kristen Tromble, Laura Simmonds, Lisa Henriksson, Katarina Wallentin, Margit Krathwohl, Peony Chung, Wendy Mulder, Pragya Sabine Erlei, Kass Thomas és sokan mások.

Katarina Wallentin szerkesztésében és Dr. Dain Heer vendégírásaival ez az Önmagadként létezés facilitátorok által íródott könyv olyan, amit elöl hagyhatsz a vendégeidnek, hogy belelapozzanak és elvesszenek benne. Egy olyan könyv, mely elindíthatja a beszélgetést a létezés valódi kalandjáról… rólunk.

 

 

 

A Dr. Dain Heer által képzett minősített Being you facilitátorok világszerte facilitálnak Az önmagadként létezés kalandja workshopokat. Ezek a tanfolyamok Dr. Dain Heer Létezz önmagadként és megváltozik a világ c. könyvén alapulnak, mely 2011-ben jelent meg, és több, mint 15 nyelvre lett lefordítva. Tudj meg többet ezekről a bátor kalandorokról a beingyoudaventures.com oldalon!

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Tudj meg többet

Katarina Wallentin lelkes felfedezője a varázslatnak, ami igazán lehetséges ezen a gyönyörű bolygónkon.

Több, mint 10 évig dolgozott a kommunikáció és a vezetés területén olyan nemzetközi szervezeteknél, mint az ENSZ, az Amnesty International, az Orvosok határok nélkül, és a Save the Children - folyamatosan kutatva valami nagyszerűbbet és mást a világnak és a világban.

Amikor Katarina elkezdte használni az Access Consciousness eszközeit, akkor a dinamikus válozás lehetőségei a szó szoros életében felrobbantak nem csak a magánéletében, hanem abban is, amivel a világban hozzájárulás lehet. 2011 óta a globális Access Consciousness csapatnak dolgozik, és Access Consciousness minősített facilitátor.

A szavakkal, ötletekkel és képekkel való játék az alapja mindennek, amit Katarina teremt, évekig dolgozott szabadúszó újságíróként New Yorkban, Koppenhágában és Stockholmban.

Eddig három gyerekkönyvet publikált - Üzenet a bébi unikornishoz, The Baby Dragon Manifesto és Clara & the Climate Changer. Jelenleg a negyedik, The Bullshitometer c. könyvén dolgozik, mely felnőtteknek szól.

Katarina Stockholmban él a 15 éves lányával, Emiliával, aki amilyen gyakran csak lehet, vele tart az utazásain és a kalandjain!