Jij zijn en de wereld veranderen (Being You Changing the World - Dutch Version)


By Dr. Dain Heer

Een handboek voor het genereren van oneindige mogelijkheden en dynamische verandering.

Is het nu tijd?


E-books:            
Amazon Kindle Rakuten Kobo                

About

Format

Price

QTY

Softcover book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Wat is 'Jij zijn en de wereld veranderen'?

In het boek 'Jij zijn en de wereld veranderen' geeft dr. Dain Heer je de praktische tools en processen waarmee je kunt beschikken over nieuwe mogelijkheden voor jou en voor de wereld. Dat klopt: de wereld begint met jou, als je jij bent.

Hoe vaak heb je geprobeerd om te veranderen in de 'beste' versie van jezelf, denkend dat deze oplossing binnen handbereik is, bij het volgende dieet, de volgende goeroe of de volgende zelfhulp-cursus die je gaat proberen? Gelovend dat de perfecte baan, het perfecte leven of de perfecte relatie er is voor jou, als je dit nieuwe doel maar eenmaal hebt bereikt?

Het is tijd om daar niet langer achteraan te hollen en te beginnen met JIJ te zijn.

Dr. Dain Heer is geen goeroe, en hij heeft geen antwoorden. In plaats daarvan heeft hij vragen die ervoor zorgen dat je vraagtekens gaat zetten bij jouw noodzaak om de dingen juist te doen, zodat je jou kunt zijn.

Wat als jij zijn draait om helemaal te accepteren dat je anders bent en het te verwelkomen? En wat als jij zijn nou eens alles kon veranderen?

Deze tools zijn dezelfde tools als die dr. Heer heeft toegepast om zijn eigen leven te transformeren, een streep door zijn mogelijke zelfdoding te zetten en een succesvolle zakenman en schrijver te worden, die zijn leven heeft gewijd aan anderen leren hoe ze geluk, blijdschap en gemak kunnen vinden in hun eigen leven.

Hou op met goeroes achterna te rennen en begin met JIJ zijn.

Dr. Dain Heer is een internationaal gerenommeerde spreker en facilitator van bewustzijn en verandering. Al meer dan 20 jaar is Dain de co-creator van Access Consciousness en nodigt hij mensen van over de hele wereld uit om hun ware grootsheid te omarmen - mensen van elke cultuur, elk land, elke leeftijd en sociale klasse uit de maatschappij. Met zijn training als chiropractor heeft hij een compleet andere benadering van energetische verandering en genezing door mensen te faciliteren om contact te maken met hun eigen vermogens, kracht en weten.

Kom hier meer te weten