Testsuttogás (Body Whispering - Hungarian Version)


By Dr. Dain Heer

Köszöntünk a Testsuttogás útján Dr. Dain Heerrel!

A látás, a létezés és a gyógyítás egy új módja


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Miről szól a „Testsuttogás”?

Mi lenne, ha a testeddel való beszélgetés elkezdése a valaha volt legjobb barátságod kezdetét jelentené?

Hadd mutassak be neked egy olyan könyvet, amely arra invitálhat, hogy belelépj a testsuttogásra való fenomenális képességeidbe, amelyek mindannyiunk számára hozzáférhetőek, csak soha senki nem biztatott minket arra, hogy elsajátítsuk őket!

Eszközöket nyújt neked egy merőben más paradigmához saját magad, a körülötted lévő testek és a klienseid gyógyításában, változásában és transzformálásában.

  • Fedezd fel, hogyan lehet egységközösséged a testeddel, és élvezd az ajándékot, ami ő lehet számodra.
  • Hagyj fel önmagad kiszipolyozásával azáltal, hogy feladod mások meggyógyításának szükségét.
  • Fedezd fel, hogy a test milyen transzformációja lehetséges a választásból és az éberségből.
  • Tanuld meg a tested energia-nyelvezetét, és kezdj el egy teljesen új módon hallgatni rá.
  • Értsd meg, mit próbál a testedben lévő fájdalom elmondani neked.
  • A diagnózis keresése helyett kezdj el kérdésben lenni.

 

Olvasói visszajelzések...

 

+++ +++
A világon minden gyógyítónak el kell olvasnia a Testsuttogás könyvet. Ha valaha is tűnődtél azon, hogy gyógyítóként miért érzed magad kimerültnek, rossznak vagy megítéltnek, akkor ez a könyv meg fogja neked adni az eszközöket és a felismeréseket ahhoz, hogy elismerd a kapacitásaidat, és hogy akként az ajándékként lásd magad, ami igazán vagy a világban.
Nincsen recept a tudatosságra vagy a gyógyításra, de ha szeretnél egy másfajta lehetőséget létrehozni és magasabb szintre emelni a munkát, amit végzel, akkor ezt a könyvet kötelező elolvasnod.
– Dr. Anthony Mattis, kiropraktőr és ASB facilitátor
+++

 

Igazán üdítő olvasmány a testekről és a gyógyításról. Olyan felismeréseket hozott, amikkel eddig még sehol máshol nem találkoztam.

Ez a könyv újraélesztette bennem a vágyat, hogy testkezeléseket adjak és gyógyítsak. Igen, egy ideje felhagytam ezekkel, mert nem láttam azokat az eredményeket, amikről tudtam, hogy lehetségesek, és ez a zseniális alkotás teljes változást hozott mindebben.

Köszönöm ezt az ajándékot, Dain! IGEN, testsuttogó vagyok!

– Jennifer Chabot, Bars- és testkezelő

 

Fedezz fel többet a Testsuttogásról Dr. Dain Heerrel

Bár kiropraktőrként kezdte útját, az elmúlt 30 évben Dr. Dain Heer a testek varázslatát facilitálja, fedezi fel és ünnepli.

Útja során kifejlesztette a védjegyének számító energetikai kezelését, a Létezés energetikai szintézisét, mely egy minden eddigitől különböző módszer, és a testekkel való éberség és transzformáció egy teljesen új szintjére invitál.

Dr. Dain Heer arra inspirál másokat, hogy újra kapcsolódjanak az intelligens belső rendszerükkel, a korlátozásokat lehetőségekké alakítsák, és másfajta kapcsolatot hozzanak létre a testükkel, aminek része a kedvesség, a törődés és az egységközösség.