Beszélgetés az Entitásokkal (Talk to the Entities - Hungarian Version)


By Shannon O'Hara

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Köszöntünk a Beszélgetés az Entitásokkal világában!


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi az a Beszélgetés az Entitásokkal?

Csatlakozz Shannon O'Harához, és lásd teljesen más szemmel a világot.

Egy olyan lány tapasztalatai alapján, aki gyermekkorától kezdve látta és hallotta a szellemeket, és beszélgetett is velük.

A Beszélgetés az Entitásokkal kivételes lehetőséget ad arra, hogy bepillantást nyerj egy olyan világba, amely sokak számára ismert, de kevesek által elismert.

Az éberség a közöttünk lévőkre néha áldás, néha pedig átok, azonban az utazás minden pillanata izgalmas.

Sebezhető, lenyűgöző, és az erődbe emel, a Beszélgetés az Entitásokkal egy teljesen egyedülálló könyv a maga nemében, ami arra inspirál majd, hogy más módon lásd a világot most, és a jövőben is.

Hol van az a vékony vonal, amit gyerekként átlépünk? Mikor zárjuk le a látásunkat a nem-tudás és a nem-látás érdekében?

–Shannon O'Hara

Figyelem: a könyv elolvasása után lehet, hogy sohasem fogod már ugyanúgy látni a világot, és az is lehetséges, hogy elkezdesz megnyílni az entitásokkal való képességeid felé.  A tudatosság a legnagyobb kaland. Mi az, amit tudsz, amiről úgy teszel, hogy nem tudod?

+++ +++
Nagyon szeretnék egy olyan jövőt, ahol a szellemvilág előlép a sötétségből, ki a fényre, hogy mindenki megláthassa és megismerhesse a békét és a könnyedséget, ami ezáltal létezhet.
–Shannon O'Hara

www.talktotheentities.com

Products You Might Also Like

Amikor Shannon gyerek volt, felfedezte, hogy élesen éber egy olyan világra, amely a legtöbb ember számára láthatatlan, sőt elmondhatatlan – az entitások világára.

Nevelőapja, Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója segítségével megtanulta, hogyan beszélgessen az entitásokkal, és hogyan lépjen kapcsolatba velük. A tudatosság eszközeit használva Shannon rájött, hogyan ölelje magához ezt az egyedi képességet, ami hozzáférést adott neki egy olyan valósághoz, amely túlmutat azon, amit normálisnak és valósnak tartunk. Shannon számára azonban ez az volt, és az is.

Shannon első könyve, a „Beszélgetés az Entitásokkal” több, mint 10 évvel ezelőtt jelent meg, és az első lépéseiről szólt ezen az úton. Azóta ez tanfolyamok teljes programjává vált, facilitátorokkal világszerte, az Access Consciousness eszközeit használva. Ez a könyv, a „Beings of Light” (Fénylények) ennek a felfedezésnek a folytatása és elmélyítése.

Jelenleg Shannon Svédország déli részén él férjével, Max-szel, és együtt utazzák be a világot Access Consciousness tanfolyamokat facilitálva a tudatosságról, a testekről és az entitásokról.

Emlékszel a régi térképekre, amelyekre azt írták: „ezen a ponton túl sárkányok vannak”? Nos, az életünk ilyen területeit fedezi fel Shannon O’Hara folyamatosan és állhatatosan. A könyvei arra invitálnak, hogy vele tarts, és ha hajlandó vagy, magad is ránézz.

www.talktotheentities.com