Beszélgetés az Entitásokkal (Talk to the Entities - Hungarian Version)


By Shannon O'Hara

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

INVITÁLÁS EGY TELJESEN MÁSFAJTA LEHETŐSÉGRE!

 

E-könyvek:

About the Author

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: USD$35.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$35.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Mi az a Beszélgetés az Entitásokkal?

Csatlakozz Shannon O'Harához, és lásd teljesen más szemmel a világot.

Egy olyan lány tapasztalatai alapján, aki gyermekkorától kezdve látta és hallotta a szellemeket, és beszélgetett is velük.

A Beszélgetés az Entitásokkal kivételes lehetőséget ad arra, hogy bepillantást nyerj egy olyan világba, amely sokak számára ismert, de kevesek által elismert.

Az éberség a közöttünk lévőkre néha áldás, néha pedig átok, azonban az utazás minden pillanata izgalmas.

Sebezhető, lenyűgöző, és az erődbe emel, a Beszélgetés az Entitásokkal egy teljesen egyedülálló könyv a maga nemében, ami arra inspirál majd, hogy más módon lásd a világot most, és a jövőben is.

Figyelem: a könyv elolvasása után lehet, hogy sohasem fogod már ugyanúgy látni a világot, és az is lehetséges, hogy elkezdesz megnyílni az entitásokkal való képességeid felé.

A tudatosság a legnagyobb kaland.

Mi az, amit tudsz, amiről úgy teszel, hogy nem tudod?

Shannon O'Hara a Beszélgetés az Entitásokkal® rendszer alapítója és teremtője, és Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítójának legidősebb lánya. Észak-Kaliforniában született és nőtt fel, jelenleg Queenslandben, Ausztráliában él.

Miután már nagyon kicsi korától kezdve látta a szellemeket, és beszélgetett is velük, Shannon a leggyakorlatiasabb oktatási rendszert hozta létre azáltal, hogy megerősíti az embereket az éberségükben azzal kapcsolatban, amire az entitásokkal éberek, és megmutatja nekik, hogy hogyan kezeljék az entitásokat minden szinten.

Az elmúlt tíz év során Shannon megteremtette és kifejlesztette a Beszélgetés az Entitásokkal® rendszer eszközeit és processzeit, emellett járta a világot Access Conciousness® tanfolyamokat és Beszélgetés az Entitásokkal® tanfolyamokat facilitálva.

www.talktotheentities.com