Gentlemen's Club (Gentlemen's Club - Hungarian Version)


By Gary M. Douglas

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Dr. Dain Heer közreműködésével

A Gentlemen’s Clubban Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója és egy sokrétű férficsoport beszélget kendőzetlenül nőkről, kapcsolatokról, szexről, szexuális energiáról, maszturbálásról, és arról, hogy milyen ebben a valóságban férfiként létezni.

 

E-könyvek:      
   

About the Author

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: USD$35.00 Country - Save: 0% (USD$0.00)
Country - Save:
{{model.variants[0].priceToShow}}
Regular: USD$35.00.
Wholesale: {{model.variants[0].priceToShow}} / item

Mi az a Gentlemen's Club?

A sokoldaló beszélgetések pezsgők, viccesek, mozgalmasak, megbotránkoztatók és emelkedettek. Douglas világmegrengető Access Consciousness eszközöket és tisztításokat használ, kiegészítve mélyre menő felismerésekkel és csodás információkkal arról, hogy hogyan beszélgess nőkkel, stimuláld a testüket, hogyan hozz létre kiterjedésből orgazmust az összehúzódás helyett, és hogy hogyan hozz létre szexet és párkapcsolatot az arról szóló éberségből, ami valójában van ahelyett, hogy fix nézőpontod lenne arról, hogy minek kéne lennie.

A párkapcsolatokról azt mondja: „Néha azt mondják nekem az emberek, hogy nem szeretem a kapcsolatokat. Nem igaz. Csak a rossz kapcsolatokat nem szeretem. Semmi okot nem látok arra, hogy bárki rossz kapcsolatban legyen. Ha kapcsolatban vagy, ennek hozzá kéne, hogy adjon az életedhez, és jobbá, bulisabbá kéne tennie. Ha egy kapcsolat nem teszi meg ezt, miért lennél benne?”

„Köszönöm, hogy megcsináltad ezeket a kurzusokat. Visszakaptam a férfit, akibe beleszerettem.”

– Gentlmen’s Club résztvevő felesége

A könyv témáiba tartozik még: bízni önmagadban férfiként, partnerség érzet teremtése más férfiakkal, és felfedezni, hogy mitől izgulsz rá az életedre.

+++ +++

„Annyira hálás vagyok a Gentlemen’s Clubnak. Életemben először, boldog vagyok, hogy férfi vagyok, és férfi testben élek”.

– Gentlemen’s Club résztvevő

+++

 

Gary Douglas bestseller író, nemzetközi előadó, és keresett facilitátor, aki arra inspirálja az embereket, hogy más lehetőségeket lássanak meg, és „tudják, amit tudnak”, hogy ezzel olyan életet hozzanak létre, amik túlmennek a közkedvelt hiedelmeken és szabályozásokon.


Gary úttörője egy sor transzformáló, életet megváltoztató eszköznek és processznek, amit Access Consciousnessként ismerünk több mint 30 éve. A munkája elterjedt 170 országban, és több mint 5000 facilitátor van világszerte.

Tudj meg többet