Az úriember visszatérése (Return of the Gentleman - Hungarian Version)


By Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Tápláló kapcsolatok teremtése a valódi önmagad felkarolása által


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi "Az úriember visszatérése"?

 

Napjainkra a nemek viszonya válaszúthoz érkezett. Miközben számos értékes beszélgetés zajlik a nők támogatásáról ezen az utazáson, a kultúránk a maszkulinitás krízisével is szembenéz, amint újradefiniáljuk a nézeteket a férfiasságról és arról, hogy mit jelent úriembernek lenni.

Lehet egy férfi tisztességes, kedves és törődő, és egyúttal potens? Dr. Dain Heer, nemzetközileg elismert szerző, előadó és az Access Consciousness társ-teremtője több, mint egy évtizede kínál eszközöket ezen ügyek kezelésére.

Munkája egyedi módon épít a párbeszédre, és interaktív, mely során megerősíti a férfiakat (és a nőket, akik szeretnék megérteni, hogy az életükben lévő férfiak esetleg mivel állnak szemben), hogy választ találjanak az ezen kihívás velejét alkotó kérdésekre.

Az első és legfontosabb – mondja Dr. Heer –, hogy „igazi úriembernek lenni arról szól, hogy a legnagyszerűbb legyél, ami férfiként lehetsz – bárhogyan is néz ez ki számodra”, és ez a könyv telis-tele van eszközökkel és stratégiákkal, hogy eljuttasson téged oda.

Az úriember visszatérése egetverő! Újra és újra fel kell lapoznom a könyvet, hogy emlékeztessem magamat arra, mennyire más vagyok, valamint arra, hogy választhatok valami mást a nőkkel, az élettel és más férfiakkal kapcsolatban. És ezt nem mások kárára kell tegyem.

–Connor Hill  

 

Védjegyének számító őszinteségével, játékos kíváncsiságával és humorával lenyűgöző felismeréseket és erőteljes, transzformatív kérdéseket kínál, melyek segítenek neked, hogy kinyílj az új lehetőségek felé.

 

+++ +++
Olyan lehetőségeket szeretnék bemutatni neked, amik eljuttatnak téged oda, ahol a legnagyszerűbb önmagad lehetsz férfiként -- bárhogyan is nézzen ez ki számodra.
–Dr. Dain Heer

 

Felfedezheted, hogy esetleg miként vágsz le részeket magadból ahhoz, hogy beleilleszkedj mások elvárásainak dobozaiba – és egy hatásos eszközt a mérgező hiedelmek elengedésére, szabaddá téve az utat az új, valódi élmények előtt az életedben. Felfedezheted a mítoszokat és a beléd vésett mintákat, melyek tönkretehetik egy kiteljesítő kapcsolat esélyeit, és azt, hogy miként építs tápláló kapcsolatokat az életedben jelen lévő nőkkel és férfiakkal (beleértve tükörből visszanéző férfit is). És végül kulcsokat ismerhetsz meg mások tiszteletben tartására anélkül, hogy elveszítenéd önmagadat, illetve a következő generáció inspirálására a három ajándékkal, amit egy úriember az életében lévő gyerekeknek adhat.

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Tudj meg többet