Létezz Önmagadként és megváltozik a világ (Being You Changing the World - Hungarian Version)


By Dr. Dain Heer

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Kézikönyv végtelen lehetőségek és dinamikus változás teremtéséhez. 

Most van itt az idő?  

Ez a könyv nagyon más. Az álmodozóknak íródott ebben a világban − azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más lehetséges – de akik ezelőtt soha nem rendelkeztek az eszközökkel. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy az eszközök léteznek? A lehetőségek, amelyekről mindig is álmodtál lehetségesek!


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

Mi is a „Létezz önmagadként, és megváltozik a világ"?

Ez a könyv gyakorlatias és dinamikus eszközök gyűjteménye, amelyek megerősítenek téged, hogy tudd, mi igaz számodra, és hogy igazán ki VAGY. Mi van, ha te, önmagadként létezve meg tudsz változtatni bármit – az életedet, a kapcsolataidat, a testedet, a pénzügyi helyzetedet… és a világot?

Lényként - amikor igazán önmagadként létezel - varázslatot teremtesz! És igazság, te is tudod ezt, ugye?

–Dr. Dain Heer

A 2000-es években egy látszólag sikeres kiropraktőr voltam. De a felszín alatt súlyosan depressziós voltam. Egy idő után eljutottam arra a pontra, hogy készen álltam véget vetni mindennek. Hat hónapot adtam az univerzumnak... És aztán hirtelen, miután kipróbáltam minden lehetséges önfejlesztő módszert és spirituális modalitást, rábukkantam valamire, ami megváltoztatta az életem – az Access Consciousnessre.

+++ +++

A legnagyszerűbb ajándék, amit az embereknek adhatsz az, hogy megerősíted őket, hogy VÁLASSZANAK – még akkor is, ha a választásuk végül nem jól alakul. Mert azután már életük végéig rendelkezni fognak a választásuk ajándékával.

–Dr. Dain Heer

+++ +++

Az Access egy rendszer arra, hogy kinyisd az ajtókat bármihez és mindenhez, ami lehetséges ebben a világban. Azáltal, hogy hozzáférést ad a tudásodhoz, azáltal, hogy dinamikusan növeli az éberségedet és a tudatosságodat, és azáltal, hogy magában foglal mindent, és nem ítél meg semmit.

Kérlek, tudd, hogy nincsenek válaszaim számodra. Csupán kérdéseim. Csak te tudod, mi igaz számodra. Arra invitállak, hogy velem együtt felfedezd azt, aki valójában vagy. Az én utam a tudatossághoz még mindig tart, ahogy a tied is. Ha hajlandó vagy rá, ez a könyv elvezethet ahhoz, hogy önmagadként létezel, és megváltozik a világ. Most van itt az idő? Ez az, amire ezidáig vártál?

 

Dr. Dain Heer nemzetközi előadó, író, és haladó Access Consciousness workshopokat facilitál világszerte. Az egyedi és transzformáló nézőpontjai a testekről, pénzről, jövőről, szexről és kapcsolatokról felülmúlnak mindent, amit jelenleg tanítanak.

Tudj meg többet