Pragmatikus Pszichológia (Pragmatic Psychology - Hungarian Version)


By Susanna Mittermaier

  • Facebook
  • Twitter
  • Email

Gyakorlati eszközök az őrületes boldogsághoz


E-könyvek:            
Rakuten Kobo                  

About

Format

Price

QTY

Softcover Book
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} Save {{allVariants[selectedVariant].OnSaleDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].OnSaleSavedAmount}}) Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Sale: {{allVariants[selectedVariant].SaleAmountFormatted}} Country - Save: {{allVariants[selectedVariant].LocationDiscountPercent}} ({{allVariants[selectedVariant].LocationSavedAmount}})
Final: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Sale: {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
Country - Save:) {{allVariants[selectedVariant].PriceWithDiscountFormatted}}
{{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}
Regular: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}}.
Wholesale: {{allVariants[selectedVariant].PriceFormatted}} / item

A boldogság nem arról szól, hogy normális legyél.

Arról szól, hogy önmagad legyél.

Az életed mekkora részét töltöd azzal, hogy próbálod megoldani a „gondjaidat” és a normába beilleszkedni — majd megítéled magadat, mert sosem vagy épp eléggé jó? Mi van akkor, ha a gyengének, rossznak vagy egyszerűen őrültnek ítélt részeid pontosan azok, amik a teljes boldogsággal és örömmel élt élethez szükségesek? A Pragmatikus Pszichológia arra invitál, hogy az életedet egy radikálisan más és felszabadító rálátásból szemléld — ami segít belelépni saját zsenialitásodba és az általad vágyott élet teremtésébe.

Susanna a változás elősegítésének forradalmi szemléletéről ismert. Gyakorlatias megközelítése arra hívja meg az embereket, hogy azt válasszák, ami nekik működik, és ami a legnagyszerűbbet teremti az üzleti életben, vezetőként és az életükben. Susanna Mittermaier arra hívja meg az embereket szerte a világon, hogy felfedjék saját zsenialitásukat, és hogy a problémákat és nehézségeket lehetőségekként és erőteljes választásként lássák.

  • Hatásos kérdéseknek, amiket napi szinten használhatsz arra, hogy túllépj az önbizalomhiányon és kitörj azon mintázatokból, amik fogva tartanak vagy frusztrálttá tesznek.
  • Technikáknak, amik megoldást nyújtanak arra, ami valójában a depresszió, a harag, a bűntudat, a védekezés és a félelem mögött húzódik.
  • A pozitív változásnak való ellenállásunk tényleges okainak, valamint annak, hogyan váljanak szokássá azon önmagunkat elismerő választások, amik a környezetedet is emelik.
  • Hogyan hagyj fel azzal, hogy mások nézőpontjait teszed értékesebbé belső tudásodnál, és saját ritmusodra kezdj táncolni.
És legfontosabbként, Susanna Mittermaier megmutatja, hogy sokkal erősebb vagy, mint valaha gondoltad. Frissítően ható és felemelő meglátásai és könnyen használható, szinte játékos technikái átalakítják azt, ahogyan önmagadat és a rád váró csodás lehetőségeket és kalandokat látod.

Pszichológus | Szerző | A Pragmatikus pszichológia alapítója | Nemzetközi előadó

Susanna Mittermaier pszichológus, a Gyakorlati eszközök az őrületes boldogsághoz című könyv szerzője. Nemzetközi előadóként Susanna egy új paradigmát kínál a pszichológia területén, a Pragmatikus pszichológiát.

Susanna a változás elősegítésének forradalmi szemléletéről ismert. Gyakorlatias megközelítése arra hívja meg az embereket, hogy azt válasszák, ami nekik működik, és ami a legnagyszerűbbet teremti az üzleti életben, vezetőként és az életükben. Susanna Mittermaier arra hívja meg az embereket szerte a világon, hogy felfedjék saját zsenialitásukat, és hogy a problémákat és nehézségeket lehetőségekként és erőteljes választásként lássák.

Susanna Mittermaier pragmatikus pszichológus Bécsből (Ausztria). Svédországban tanult a Lundi Egyetemi Klinikán, ahol feladatai közé tartozott a kórházi személyzet mentorálása, a betegek neuropszichológiai tesztelése és pszichoterápiás kezelése, valamint a pszichológia új megközelítésének kidolgozása. Susanna felfedezte, hogy a klinikai diagnózis inkább képességeket, semmint fogyatékosságokat tár fel. Ezek erőforrásként használhatók fel egy jobb élet megteremtésére, ha elismerik őket. Lehet, hogy boldognak lenni a legtöbb ember számára nem annyira értékes, mint sikeresnek lenni ezen valóság mércéi szerint, de érdemes megfontolni a lehetőségét. Egy problémáknak szentelt világban boldognak lenni az egyik legnagyszerűbb és leginspirálóbb teljesítmény.

Susanna Mittermaierről és munkájáról itt tudhatsz meg többet:

www.susannamittermaier.com
E-mail: info@susannamittermaier.com